Followers

Friday, May 7, 2010

by PAPA

Salam hari jumaat..........semoga kalian semua di berkati dan di rahmati di hari jumaat yang mulia nie...

So, hari nie aku mcm malas ler plak nak bebel panjang2 kan.......tp ada gambar yang aku nak share ngan korang.....takpelah...kot2 ada yg sudi kan nak layan entry bergambar aku hari nie...silakan......suka aku....

lepas makan free @ majlis perkahwinan jacky & cicie, we'll buat photoshoot sendiri.......alang-alang dah sampai sini kan...........harus ler sessi gedik2......prop dah ada, model dah ada...shoot aje lah kan......

so, entry pagi nie...edisi:

PHOTOSHOOT by PAPA BATRICE.
Model : BATRICE and MAMA BATRICE
Lokasi : TAMAN TASIK KLUANG
















Kak Atty, xde arr gambar yang betul2 zana diri tegak pakai maxi dress nie....yang nie ok tak.....?


and last............capture by ME.  he he he ...............amacam....ada skill photographer pro tak? **PENGSAN 44X** but....i hearth this pic.....
1) coz' aku yang capture
2) feeling2 like gambar terbaik from me
3) itu adalah insan kechentaan ku
4) feeling pro photog yang snap..

hu hu hu hu.....sesekali feeling utk kepuasan sendiri...ok kan...xde sapa nak marah kan...!


fuh....dlm panas2 tu gigih kami tau.......takpe bukan selalu pun.  Lepas sessi gedik2 santai .....we'll terus ke Kluang Mall beli ticket movie......laling hubby aku meroyan nak tengok movie IP MAN 2.....dpt ticket pukul 7.30....time tu dah pukul 3 ++ so....malas aku nak balik rumah......so, dok ler kami lenggang kangkung dalam mall tu sampai penat..........batrice pun dah buat perangai jer......ngantuk + penat...last2...masuk panggung...tak sampai setengah jam dia dah ketiduran.......so, mak pak dia boleh ler layan movie tu ngan penuh khusyuk dan tawadduk

17 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

cantik!! cantik!! suke aku tgk...ngan batrice sengih gedik2...ko pun gediks2 gak...aku suke...nampak neutral n hidup jek gambar2 nie heheeheheh

cun maxi ko tu ....aku bape kali ni nak beli, tapi tu ar tummy aku ni...huhuhu

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

setuju ngan lieya!!! cantik arrr.... ni yg buat aku nak beli kamera gojes gak nih...

oli said...

cantik cantik cantik...
that y sy selalu curi curi pakai my sis punya kamera.
kah kah kah

Dee said...

cantik zanna..tinggal nk edit kt photoshop je..lg kebaboom!!

ratna said...

cantik.. memacam aksi si batrice tu.. comel.. geram

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

lieya - so...nie kira aksi gedik2 anak beranak..he he he..
ala...ko lagi ler cun pakai..udah ler slim....mana ler ko ada tummy..aku nyer tummy lagi dasyat dari ko..tp ok jer pakai...tak nampak ler wei..nak cantik lagi..pakai belt...lagi cun

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sue - sila2...makin meletup2 ler gambar ko nanti sue...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

oli - bestkan...hik hik hik....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sis dee - tak reti ler nak edit guna PS.....sapa mau ajarkan..hu hu hu

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ratna - sy budak baru belajar.....budak kecik tu kalau mood dia nak bergambar...mcm tu ler....tu pun ada yg kena paksa gark ler..tp bila mood dia ok...kita tunjuk sikit..senang jer dia ikut nanti...apa kurangnyer anak2 ratna..comel2 gark

nafiiz said...

cantik..
kalu kasi touch up photoshop lagi naik la gambar tu..
saya ingat zana duk kuch kuch hota hai tadi...
well banyak kan amek gambar..
boleh improve lagi tu..

Ruziawati Bukhari said...

cantik.. suke!!! suke!!

watie said...

lepas nie leh laa plak kami jadi model guna camera zana hihihi

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

amboi siap berfoto shoot, kalah pengantin. hehehe tp memagn cantik la zana, pandai gak si hemlin tu tunjuk bakat terpendam.. suruh ar dia amik kursus fotografi.. senang pasni, model dah sedia ada... dia tinggal asah skill jer

Sham Ummi Echa said...

wahhh bukan pengantin je ada sesi photoshoot korang pon ada.. wahhh cntik2 pic.. batrice pon kenmain lg kalo posing dpn camera.. elok je senyum

NoRwAnI nOrWi said...

cantik ko pakai dress tu...mmg cun dah picture ngan korang snap tu..tahniah ye...

kitatauke said...

best family ni...asyik berjalan2 je....huhuuh