Followers

Friday, October 8, 2010

Dashboard Blogspot bertukar wajah!

see....dah bertukar wajah kan dashboard blogspot korang....dulu list2 blog update nie...comel jer gambarnya kat tepi belah kiri nun...cantik tersusun jer nampaknyer.....la nie, amik ko, besar gabak gambar sesatu....fuh....



aku lagi suka dashboard yang lama laaaaaa..........nampak kemas dan simple jer....

10 comments:

mumyShaneQeisha said...

samalah zana, terkejut jer tengok dashboard bertukar wajah.lebih suka yg lama juga,lebih kemas

LyNn HaMzAh said...

zana...
kak lynn pun buat entry sama pasal dashboard nie...
hehehehehe...
best sebab dah tgk blog apa yg kita follow kat tepi tu...

☆ lieya latif ☆ said...

tu ar zana...aku pun tekjejut gak......biase laa, ape2 pun yglame gak kite dah biase n senang kan...mmg take time gak laa nak terima....contoh mcm nak upload gambar ni laaa..tekejut aku tgk2 bende baru keluar...walaupun lagi cepat n leh upload byk2 gambar terus tapi yg lame gak lagi aku suke wei...

Ciklinn said...

eh apasal aku jer yg sengal tak perasan..adess... aku tgok mlm tadi mcm biasa jerk.. huhuhuh ni baru aku dapat menikmati tenet dgn tenang setelah umar titun.. uhuhuhuhhu

mennatu aku sihat tak?

-SharleenZawawi- said...

la.. ye ke dah berubah.. tak pasan pun.. mana taknye.. sbb aku guna mozila so bila nk off save jer so bila klik kuar yg macam sblm off.. jarang la bukak part sini ni.. hehe

Ruziawati Bukhari said...

x prasan pulak kak t tadi.. nanti kak t tgk semula..

norhidana said...

zanna-

dia nk suh kite lg alert kot... hehehe... kalu cam aku yg gune mini laptop... mmg terganggu betul... sbb tak nampak sume

nurayunni said...

btl tue..sy pun terlejut..igtkan blog sy da rosak..hikhik..
rupenyer dah brubah wajah...

ieda said...

yer loor dikkk akak baru perasan ... hermmm ok lah jugak tuu cuma x cute jerk .. serabut lak mata niehh :)

Emy Omar said...

Betul tu zana..akak pun suka yang lama..yang baru ni nampak gedabak sangat