Followers

Tuesday, October 12, 2010

Majlis Pernikahan Datuk Sani dan Fatimah Dalilah

Sana sini tak habis lagi kan citer pasal Wedding of The Year Datuk Angkasawan ngan Dr. Harlina tu.  So....aku nak tepek plak picture2 majlis akad nikah Datuk Sani dan pasangan nya Datin Fatimah Dalilah Omar.

Majlis pernikahan Datuk Sani dan Fatimah Dalilah telah diadakan di Masjid Kristal, Terengganu. Kalau tak silap kami wang hantarannya ialah RM100,000 dan pengantin perempuan menerima sebuah kereta mewah (macam dalam gambar) yang berharga lebih kurang RM400,000. Bertuah badan si pengantin perempuan dapat suami yang berkemampuan







Sumber gambar dari : JoePhoto

11 comments:

[-suziey-] said...

erkkk sape ni wei? hebat gk..siap dpt kete..haih..syiok btl..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

suziey - Datuk sanie nie dulu artis..ada group sekali ngan eizlan yusuf tu kalau tak silap..now dia buat bisnes bas express. SANI EKSPRESS tu

MAYA said...

laa..dh jadi datok dah mamat nih.. fuhh..bertuah empunya badan kan.. dapatkereta Merz plak tuh.. harap2 kekal lah smp akhir hayat..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Maya - rezeki dia sungguh ler...kuar2 dari jadi artis..terus hidup senang lenang.

-SharleenZawawi- said...

oooo sani bas expres punya tokei ker.. patut arr.. yg penting bahagia hingga ke akhirnya...... ye tak?

Sham Ummi Echa said...

giler kaya. dr segi material : mmg la untung dpt laki kaya camni kan. dpt hantaran keta merc sebijik lak tu. kita ni nk dpt hantaran perfume pon brpeluh g survey harga.. hahahaha

mrs.irwan 2 be said...

perghh,....agak2 klu shda mnx iwan hantaran kereta, dapat x??hahahaha

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Leenz - hendak2 nyer macam tu lah kan...dah berabis byk tu nak kawen

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Sham - harap2 bukan setakat kaya dari segi material jer...kaya juga ngan kasih sayang kan....giler ko kalau dpt hadiah kawen camnie....10th anniversary pun belum tentu dpt

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

shidah - try arr mintak....mana tahu dpt...tp akak rasa kalau dpt pun, sure merc menan tu...utk irfan katanya...keh keh ekhe

Wati3qv3 said...

musim org kawin lagi2 nak cuti sekolah akan datang..

zana akak dah tukar link blog yer.. jemput singgah :)