Followers

Saturday, November 27, 2010

Aik....aku plak yang kena!

baru jer rasanya tengahari semalam (jumaat) baca kat blog si Elly yang $$$ akaun nuffnang dia berkurang.
tak sangka plak benda yang sama jadi kat aku......
petang around pukul 3 aku check earning aku selepas di cash out RM5.50........sekali mlm tadi (9.10 pm) click sekali lagi acc nuffnang....tinggal RM3.50.....huwaaa..mana perginyer tu!
kalau elly hilang almost RM7 aku plak hilang RM2

korang sure cakap...eleh! RM2 pun nak kecoh ker? excuse me...untuk dapatkan RM2 bagi blog picisan macam aku nie bukan perkara senang ok.....sehari 3 entry aku buat pun belum tentu UV yang datang baca blog aku nie cecah 400 - 500 orang...paling ramai pun dekat2 200 UV jer.....

Lain ler korang yg UV sehari jer dah almost 500 - 1K....mmg tak heran punya hilang RM2 dari account nuffnang korang tu......


takkan ler masalah teknikal plak...coz' rasanya pengiraan tu guna sistem kan..lain ler manual...hu hu hu...


9 comments:

mama tisya said...

kita pn kena...nuffnang ada antar email psl hal ni...tu la check2 smlm lain amount lps tu berkurang

ieda said...

hermm akak memang x paham pasal earnings NUV nie .. apa yg akak tahu akak hanya mampu update 2 kali jer sehari lebih dari tuu x sempattt wooooooooo hehehehe

cek2 dikk ...ermm mcm mana leh jadi gitu erkk .. akak x tgk layie .. ermm entah berapa akak dpt huhuh

ibuayahdamia said...

alahai...siannya...tak pe...kesalahan teknikal tu rasanya..

Emy Omar said...

Alahai siannya zana..takpe sabar dik..harap2 itu hanya kesilapan teknikal saje

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

eeh, sama la Zana..
ai tgk 2 ari lepas amount lain, sat ni lain, aah, dlm rm2 ilang.. agak² die kutip yuran tahunan kot, heheheh..
cuak gak ai sementa, igt slh tgk ke ape.. hihihi, kalo ramai kena lega sket.. :P

aiDieNa said...

Ek ehhh.. yer ker duit nuff boleh hilang... peliknyer.. maner yer pergi duit tuu??

akiratoriza said...

erm dpt gak dr aku nih... huhuhu..

wei aku tag ko.. join tau GA jek..

Mamamya said...

akak baru nak blaja pasal nuffnang ni zanna..... :)

kak ina kl (1) said...

memang ada kesilapan teknikal..kan nuffnang dah hantar email bagitau..

alahai anak perempuan kamu main ultraman ker???

tq sudi bagi komen kat N3 panas hari tu..