Followers

Tuesday, November 23, 2010

Cuti 6 hari

morning all........
wah.......giler malas nak bangun bersiap pergi kerja
setelah bercuti almost seminggu....ha ha ha....aku sambung cuti dari hari rabu (Raya Haji) hingga ler ke hari Isnin (Johor cuti sempena Keputeraan Sultan Johor).  kira.......kira...berapa hari aku cuti....
6 hari weiiii.....ha ha ha......syoknyerrr duduk rumah....
syok nyer...bangun lewat hari2
syok nyer....layan Batrice kat rumah
syok nyer... .............sumer syok ler bila duduk rumah

So...hari nie bila masuk kerja...fuh...berlambak surat atas meja
adoiiii yaaaa..........penangan bila PA and Boss sama2 cuti......

ok dah........sambung kerja plak yerk...
bertambun kerja nak settlekan ...nak kejar dateline...

11 comments:

LyNn HaMzAh said...

hehehehe...sama la kita zana...kak lynn pun berlambak juga kerja hari nie...

SURIA AMANDA said...

heehehe..selamat membuat tugasan yer..follow u back

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

bila dah lama cuti, nak kerja balik rasa liat semacam jer kan.. heheehe.. cepat2 update apa buat dalam masa 6 hari cuti..

re:- harga set piano tu RM159

Emy Omar said...

Wah..cuti lama ye dik.betul zana,kalau cuti lelama ni mula la liat sikit kan..akak ni ha sok nak mula bersekolah balik sure malas tahap gaban punye..sebab kemalasan dah bersarang dalam badan hahaha

☆ lieya latif ☆ said...

sakan ko bercuti yeak zana...ye la sekali sekale kan....dpt rehat, tapi tu laa kite ni PA bile cuti surat mmg mcm sampah ar atas meja...penuh jadinye.....

takpe2 ko kan cekap...kejap jek tu leh settle...

norhidana said...

amboi2... dh la aritu ko kursus ek.. pastu cuti lak... msti atas meja menimbun2 surat2 kn... faham2 jelah kalu dh PA tuh...

aku pun kalu g kursus, balik2 msti bz gile...
apa pun selamat bekerja semula sambil mengemas2 atas meja hhehe

rasp said...

kalo i memang mengeliat le nak start keje...
kan syiok kalo leh cuti berbulan2 tapi gaji masuk muahahahaha

mamaaerish@eb said...

sila2... sambil2 tuh jemput join GA kami jom... ;p

[-suziey-] said...

amboih sakan cuti..aku gk xbercuti ler..cuti sudah tinggl sehari..hahaha

sw33tdarling.com said...

baru masuk keje gak ni arini sebab semalam pun mintak cuti... baru balik dr kg

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

gimepai zana...aku pun bz ni..ada bengkel... khamis baru habis...