Followers

Monday, November 22, 2010

Cash Out Sudah

merajuk punya pasal.terus cash out earning yang tak seberapa dengan harapan nuffnang bersimpati tengok account aku yang dah ZERO tu...mana tahu kan........he he he he


and alhamdulillah.......sejak mendaftar dgn nuffnang...3x dah cash out...and total sumer baru RM416.76. Jadi ler kan...dari tak dpt apa2..........orang lain ribu riban dapat....aku dpt RM400 nie pun dah cukup syukur.  Bukan buat apa pun...nama pun suka2 jer berblogging nie...



tp kalau nuffnang baik hati nak bagi lebih2 pun takpe........aku terima dgn REDHA.  Orang kata REZEKI JANGAN DI TOLAK, MUSUH JANGAN DI CARI.  betul tak?

*** jgn jeles......JOHOR cuti lagi hari nie. Sempena Keputeraan Sultan.

15 comments:

mama tisya said...

wah dh 3x cash out..tk byk pn duit gk kn..kita tgh tgu byk skit utk 3rd cash out..wah best la cuti2 ye

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

aah, dh 3x cashout tu..
mahsyuuukk... dh 400++ totalnyer..
pepun leh la wat topup Year End Sale nnti okeh!

Sidratul Muntaha said...

untung ko 400 lebih
aku ni dah dekat 3 thun nuff masih seratus jer
smlm bru dia bg 2 ringgit lagi!
ahaha
sedih!sedih!tpi aku nak cash out sampai beriban.
boleh?!
hauhauhuaha!
berjanggut arr tunggu.
takper!
sabar itu indah!
ngeh ngeh ngeh!

☆ lieya latif ☆ said...

BETUL TU zana, tulis blog pun dpt duit kan...sape nak bagi tu...aku pun lambat register ngan nuffnang dulu.....tapi tu laa seb baik regiester jugak heheheeh...aku pun pestime cash out ni...bulan depan dpt la cek kot.....aku dah plan nak beli spectra 3...ade la kenangan2 duit nuffnang aku tu he he he.....

ape2 pun tahniah okey!!!

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah dah 3 kali kau cashout ek. banyak lak tu amountnyer. apapun chaiyok chaiyok.. akak punya masih jauh lagi nak di cashoutkan

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah banyak tu, cayok2 pasni leh la kumpul beribu riban plak k, sama lah kita nak dapar ribu2 tu agak mustahil kan, blog ikan bilis cam kita ni takat dapat ratus2 dah syok perh

nieda said...

byk tu..tahniah2...boleh tambah duit poket.hehe

ieda said...

addddaaaaaaaaaa jugak dikk wehhh .. akak nie dah lama x der punnn huuhuhu
bile nak merasa punn x tahu huhuhu

norhidana said...

wah2.... untung2 rezeki2

jeles tul kn ko cuti... tp nk wat camne rezeki org johor heheheh

♥Azie♥ said...

wah banyaknyer ..zana belanja makan

Ena Qalinsya said...

perghhhhhhhhhhh
bg petua wehhh dpt byk tu..
aku skali cash out dpt RM50++ jek huhuhu

kakyong said...

Tahniah wah banyak tu, 3 x cash out dah rm400..

kakyong 2x cashout rm200 jer.. huhuuu..

*∽ IZAN ∽* said...

perghhh! total dah RM400 cash outt..? banyak tuhhhhhhhhhhhhhhhh! memang masyukkkkkkkkkkkkkkkkkkk!! cayalaaaa!!

sw33tdarling.com said...

ok laa tu... sapa nak kasi upah jaja cerita kita kan...?
ngumpat tepi tingkap pun tak tentu dapat apa2... dapat pelempang lagi mungkin.. hahahhaha

e.l.i.z.@ said...

wahhh byk nye dapat!!!
eli xpenah pun dpt lg hehehhe