Followers

Thursday, November 4, 2010

Kenapa aku tak update entry hari nie.

ye.........sebab2 kenapa aku tak dpt nak update entry hari ini adalah kerana :

1) Mesyuarat pengurusan dari pukul 9.30 hingga pukul 11 am.  Busy tak menyempat nak buat kerja lain.  Then aku sambung buat HRMIS plak............claim my boss and meluluskan cuti. 

2) Line broadband yang macam siput sedut.  Kalau siput sedap gark aku buat masak lemak cili api...hampeh betul.  Buka satu blog...jer dpt....tu pun terhegeh2 nak upload.  Bila dah buka 1, nak buka lain2 lagi ler....terussssss gelap gelita tak bergerak2.  Tensen betul aku ngan BB Celcom nie.  Mula2 dulu kemain lagi dia laju...zassssssss jer...syok jer layan....dah masuk bulan ke-2 nie....lembap macam sipuuutttttttttttt.

3) Aku dah tak boleh nak upload gambar coz' sampai limit blogspot.  2 entry b4 nie aku guna photobucket tp ada sesetengah kawan aku yang tak dpt nak view.  Sian korang....so, sapa2 pernah alami ...korang buat macam mana yerk?

4) Kerja melambak2 hari ni. Sampai nak stop makan pun pikir 44 kali.  Ha ha ha...itu tipu yerk......aku nak kejar dateline sebenarnya nie....esok pun maybe masuk office coz' nak settlekan fail2 yang nak di lupuskan. Mati lahhh..........cancel plan nak berBBQ kat Tanjung Leman gamaknyer nie............

apa2 pun.........
for those yang menyambut deepavali, aku nak ucapkan

HAPPY DEEPAVALI
and
yang lain2 tu......selamat bercuti yerk.

daaaaa

9 comments:

Nana said...

zana kalau pasal xle upload gambo tu cuba zana godek2 kat entry mamatisya dia ada ajar camne cara nk upload gambo sebab dia pon xleh upload gambar sebab dah limit

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Nana - thanks nana. Tensi aku tau....

akiratoriza said...

aku pun hangin memangjang dgn BB celcom aku ni... memang super lembab la skrg nih.... geram betul...

ieda said...

ermm akak ok jer .. leh upload banyak gamboo .. ermm mcm mana leh jadi mc tuu kat blog zana erkk .. cam pelik jer ..

kalau akak prob x leh upload adalah .. dah upload tapi gamboor error .. tapi tuu sekejap jer .. selalu dlm 1/2 jam :)

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Wawit - tu arrr...geram aku. Memula kemain ok jer...masuk 2 bulan nie dia buat peel plak...cam nak tukar jer nie..tp sayang coz' baru jer daftar

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak ieda - waaaaa...nanes baca nie. Dah almost seminggu bb zana sakit nie.

Dah sampai limit dia kak...tp rasanya dah jumpa solution nyer..nanti ada masa zana reveal k

Ciklinn said...

adoiii kebizian kamu yer besan... huhuhuh usah kata koo... akunyer p1 ni pun aku nak hempuk2.. tgh2 malam baru leh aku merayap... kalo siang..mak aiii berjanggut2 sampi kelutut aku menunggu... huhuhu

Emy Omar said...

Busy ye zana..takpe dik slow & steady ye..kenapa boleh jadi mcm tu ye zana?tang tak leh upload gambar tu..sure angin je kan

norhidana said...

mmg bz lah ko arini ek... sama lah kite nih... fail2 kerja melambak atas meja tuh memangil2 je utk disiapkan... tak kire lg surat2 yg dtg nk diregister...

aku skrg gambar gune photoscape je... mls gune photobucket..