Followers

Tuesday, November 9, 2010

Orang lain raya, we'll tengok wayang jerrrr

minggu yang membosankan..........tp ok gark ler.....ikut plan asal nak balik Tenggaroh tp nampaknya tak kesampaian....hubby aku kerja ler plak.  So....demi nak hilangkan boring duduk terperap kat rumah hari jumaat tu pergi tengok wayang kat Kluang Mall.  Movie pukul 5.15......pukul 5 pm baru kitaorg kedek2 gerak dari rumah. Habis tu hubby aku balik rumah pukul 4.30.....nasib baik ler bandar tu takde ler jauh mana dari rumah.....sharp pukul 5.25 we'll sampai.....kira ok ler..masuk2 panggung, citer belum start lagi......duduk tak sampai seminit baru citer start...tak de ler ketinggalan keretapi kan.....kira ok dari nak menunggu masuk panggung.


kasut baru dah di rasmikan........ha ha ha.....getik ok.  Sejibik sejibun peel mama dia......benda2 baru jgn harap ler nak di simpan...kalau boleh, keluar kedai nak terus pakai.


So....sempat bergedik2 ngan dia dlm kereta. Sure nanti tak sempat punya nak snap2 kat  panggung nanti.  Sampai2, parking terus masuk. Makanan pun tak sempat nak beli.


We'll tengok citer UNSTOPPABLE nie...best gark...suspen memanjang.  Citer pasal keretapi yang bergerak sendiri coz' pemandu dia bongok pi turun dari keretapi tu utk betulkan something.  Padahal kawan dia dah pesan jangan..dia tetap degil nak turun. So...ada 2 org jadi hero nak stop kan keretapi tu......mmg best arr.....cerita dia berkisar hari tu jerr..........dari start keretapi tu di pandu, jalan sendiri sampai ler hero 2 orang nie buat plan nak stop kan keretapi tu......korang tengok ler sendiri yerk. 

Asalnyer aku nak tengok MEGAMIND...tp hubby aku tak nak...so...next time ler kot layan MEGAMIND plak


Keluar dari panggung......cam biasa ler..layan ler 5 minit budak nie main motor.  Benda wajib....kalau tak sure dia berguling2 kat situ nak main motor nie gark.


then.........singgah POPULAR...cari novel baru.  lama dah tak membeli novel.  Dpt ler dua buah.  And macam biasa....masuk mana2 pun kena jer pow ngan budak kecik nie.  This time majalah princess plak.  Suka hati ler...janji benda2 yg di pow tu berfaedah utk dia ...kira ok ler..

Nampak tak "kolam" - aku tak sure org india panggil apa...tp dia design guna beras kot...cantik wei..sangat2 kreatif.  Aku tanya ler pak guard kat situ....upah buat tu jer dah RM3K ko......fuh!......baloi tak berbaloi ler....

** hari nie tak masuk office. Pukul 11 nanti nak gerak ke MPM, Kajang.  Kursus hingga 12/11/2010.

5 comments:

norhidana said...

ok lah tu wei beraya ngn tgk wayang ehhehe... comei nyer aku nengok kasut baru batrice tuh... hehehe
jeles aku nengok ko memakai tudung syria tuh lawo je, aku pakai aduh buruk gile... tingin gk nk pakai

LyNn HaMzAh said...

ada juga aktiviti korang kan...hehehehe...

mamaaerish@eb said...

gambor 1st tuh i lioke.... cantekkkk.... ;p

☆ lieya latif ☆ said...

penoh gak aktiviti korang....tu laa takpe laaa jalan kan shopping mall kan terapi ...ha ha ha ha

comey kasut batrice....betol ko....budak2 ni kalo bende baru, jam2 tu jugak nak pakai...mane reti simpan2 nie...excited katenye kan hik hik hik

ooo ko kursus yeak....selamat berkursus...

Sidratul Muntaha said...

haihiaihaiha
motor tu klu setot nmpk..
mahu abis smpai 30 ringgit
ahaha..
tpi dia suke yg keat tu...
yg lukisan tu mmg cantik
klu blik klang time raya2 diaorg nih..
mmg penuh kedai2 punya kaki lima dgn lukisan2 tu