Followers

Tuesday, November 9, 2010

The White Mission Contest

yes...iklan DARLIE all shiny white from my nuffnang.....


syok plak melayan game nie....he he he he



and my score......


pakai DARLIE...gigi seputih gigi saya.

he he he he h........

4 comments:

sw33tdarling.com said...

tak banyak collection white... hehehehe

yang penting, gigi anak2 mmg kena jaga sejak azali...

ieda said...

uikkk mcm2 contest ada kan .. heheh
yes .. yg penting gigi memang kena jaga .. tapi anak2 akak liat tul nak suh gosok gigi .. kena bersuruh :)

Ciklinn said...

huhuhuhu anak2 aku kalu aku tak jerit mmg tak gosok gigi...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

shantek gigi batrice, my alya dh rosak la sket, huhuhuuh.. tu pun sketnyer pyh nk suh gosok, kena jerit cam tarzan lu.. nebors sure taw kalo alya mandi.. :P
ai pernah try gak men contest tu tp tak reti la beb, markah 0 aje.. hihihi..