Followers

Monday, December 20, 2010

Cat baru siap ada wall paper lagi..............

......bila dah start boring tu, mula ler tangan gatal godek2 apa yg patut kan.............maka, jadi ler camnie.


meriah tak....he he he....main ambil dari blogspot nyer template jer pun.  Malas nak google sumber lain.  Then kasi tukar cat rumah tu...nampak ler "meriah" sikit.

*** B/band tertinggal...makanya sepi ler aku tak dpt nak BW kat rumah korang.  Takpe...slow aku gi erk...coz' dpt menumpang kasih kat pc "someone" nie... sambil layan buat HRMIS yang line cam siput nie...adoi lerrrr.


7 comments:

mama tisya said...

meriah..biru mata itam ku...

Nana said...

wah tukau kale umah lagi hehe
tompok2 tapak kaki tu cute jek

norhidana said...

amboi2.... rajin kwn aku nih...
meriah n ceria

Tie-Ibu wawanisolehah said...

alahai comelnya rasa nak tiru la haha

LyNn HaMzAh said...

nampak ceria zana blog kamu...hehehe...

ieda said...

cantik2 suke akak tgk ..
akak nie riso tukar2 nie .. sbb x pandai sgt .. takut lain jadinye huhuhu

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

ceria blog ko zana.. aku nak gak tukar kaler lain tp malas nak godek huhuhu