Followers

Wednesday, December 15, 2010

HOTLINK to DIGI



ku sudah beralih arah.  Sejak sekian lama menggunakan khidmat MAXIS/HOTLINK.............makanya secara rasminya hari ini.............aku bertukar ke perkhidmatan makhluk KUNING nie plak......

dan yang penting...aku tukar dari prepaid ke postpaid.  Tak mau kejadian tayar pecah otw ke tempat kerja tp kredit phone takde..huwaaaa........makanya aku telah di hasut oleh en laling hubby utk register under supplimentery line dia.  Orang kuning pun org kuning ler....janji bila emergency kredit ada bila nak call coz' aku nie bab top up nie kadang pelupa.

5 comments:

Dee said...

nak lagi best..amik yg package RM68..internet unlimited..hehehe..sy pun pakai org kuning...jimat byk sgt..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Dee - yg tu package BB yerk....zana tak berapa paham ler ngan SA yang terangkan tu....fening..

ieda said...

ai ai ai .. samer lah ngan akak dikkk ehheheh
dah tukar dari maxis ke DIGI .. seyes percaya ngan DIGI .. pun akak amik postpaid banyak kelebihan dia heheheh

akiratoriza said...

salam..
aku dh tukar gak dh 2bulan dh.. mls nk pkai hotlink coz mahal la.. skrg aku pakai celcom postpaid.. murah.. n dh tk pening2 pale asyik pk top up jek..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

aku masih setia ngan celcom sejak berhp.. hek hek