Followers

Friday, December 3, 2010

iPhone4

ait....sejak 2-3 hari nie.....iklan iphone 4 nie dok menari2 kat headear aku tu....cam ada apa2 jer......nak kasi iphone 4 tu secara percuma ker apa? he he he he....


register line orang kuning ler camnie........leh gark pakai iphone 4 nie.....





why iphone 4? ........korang bc ler detail kat bawah nie yerk


tp.........rasanya tak berbaloi kot kalau aku pakai! hu hu hu....takat pakai henfon utk call and send mesej jer....tak yah ler pakai yg mahal2kan...he he he......

dapat NOKIA X5 or N63 pun kira ok lerrrr.......

7 comments:

LyNn HaMzAh said...

kak lynn x minat sangat la iphone nie...sebab hp biasa yang ada nie pun x tergodek lagi zana...huhuhuhu...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak lyn - zana nie minat mmg minat....tengok org lain pkai cam best jer..tp harganya tu yg buat minat I jadi mati..hu hu hu..tak hengat harganya.....mahal sungguh...

Cik Nurul Pinky said...

Salam kak zana, wah siap buat review lagi tu hehehe,,ingatkan akak dah rembat sebijik hehehe..Ada gak hasrat nak rembat tapi adik lelaki nurul cakap belajar guna iphone 3gs dulu sebab iphone yang terbaru lagi mendalam hehehe..kalau ada colour pink ok gak kan hahahaha habislah asyik nak warna pink aje kan hahaha

Sham Ummi Echa said...

hahaha apa lg zana. kalo ada duit trlebih rembat la apa lg. aku ni sbb duit tdk mengizinkan makanya meleleh je la air liur tgk org lain pkai ip4. tp tu la kan.. gadjet sumer nk yg best2 dan latest je, tp tu la yg sedia ada skang ni pon tak terexplore lg. guna utk call n sms/mms je pon

Azueriena Norash said...

kalau hati dah berkenan rembat ajerk lerrr zana....tapi...kann...k.azue rasa alah membeli menang memakai...hehehe...tp kalau hilang or jatuh memang mau nangiss woooo....

psttt:- video cara2 pakai shawl tu dah apdet kat blog k.azue...cuber lerr nengok kat situ ehh....

rasp said...

i kureng minat skit iphone nie...
tak suka phone touch screen sbb phone2 gitu sensitive...
i plak kasar orangnya....
takut cepat rosak :)

Emy Omar said...

Zana,kalau macam akak ni takat hp utk call,sms & emergency camera rasanya tak perlu la yang mahal2 yg ribu-ribuan ringgit tu..hp cik NOKIAah sekarang pun dah cukup syukur dah boleh WIFI & ada GPS utk emergency jugak tu hihihi