Followers

Thursday, December 2, 2010

Jawapan pada Persoalan itu.: Inner Awning



nieda said...

berapa satu inner tu? cantik dan tertarik
~ RM10 sehelai nieda.


 umie said...

oo..yang ni yg zana tanya kat umie tu yer..yang jenis mcm ni xda lah pulak umie beli..yang saru mcm fb umie tu adalah..kain pun selesa nak pakai..xda pekak telinga nak pakai..hahha..nanti boleh la try beli yang ni pulak...
~ haah umie, yg nie.....try ler umie cari stok yg nie...sure ramai yg cari lepas nie.

eB@mamaAerish'n'Aed said...
s's... eb pn paskai g2... yg mlekat tuh x masyukkk... ;p
~ kan eb...yg syria biasa tu.....rasa pekak and sakit kepala coz' dia melekat sangat.

 ♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

tomei2.. aku ada jumpa last week kt pasar tani pjaya..rasanya selai rm4-6 nak beli gak arr nak merasa gak pakai tudung syria... aku x pakai pasai muka aku nampak bulat.. ni ko pakai cunss harus aku cuba gak
~ sue, apa kata ko pun cuba sue.....sure cun sue.  He he he..murah ler wei kalau rm4-6 kat sana..aku beli rm10....tp tengok kain dia elok2 tau...ada jenis yg cam cotton biasa tu.  X stretchable.

☆ lieya latif ☆ said...

ha'ahkan, ko pakai yg ogy tu baru okey.....adik aku laa zana, die pun suke pakai tdng mcm nie......die byk laaa koleksi, aku penah ar try2 gitu mase kat kg....tgk muke sendiri kan cermin, terus gelak mcm nak mati ko ha ahahahahahahaah.....

takpe la, aku tetap setia ngan bawal ku....tgk2 laa kalo tebukak ati nak try yg mcm2 kat pasaran sekrang nie....

btw, ko pakai cun tau!!
~ lama aku tak pakai bawal lieya...sampai hemlin sound suruh open table kat rumah jual bundle bawal aku tu...ceh..mana boleh..sayang oooo, beli memahal.....
aku suka pakai tudung sarung nie coz' senang, ringkas...tak yah nak gosok2.....utk traveling mmg sesuai.  ko try ler....mana tahu yg jenis nie kena ngan ko

Emy Omar said...

Zana,akak pernah try tudung Syria tapi rasanya tak sesuai dengan bentuk muka akak la..akak rasa yang ada awning tu sesuai bila zana pakai..akak ni tetap setia dengan si bawal tu je walaupun dah banyak tudung express kat pasaran hihihi
~ kalau inner syria biasa tu kak..mmg ler...zana pun rasa tak sesuai & terseksa pakai...tp yg nie selesa and yg penting tak melekat kat dahi tu..so..nampak ler muka tu berbentuk sikit....

ibuayahdamia said...

memang tak pernah pakai tudung syria...sebab sedar diri ayu ni pun akan bolatt jugakkk...ekekeke

alah ..lantaklah..janji kita suka pakai kan...ekeke
~ kadang2 tu nak tukar selera ler ayu...bosan gark ngan tudung bawal jer....tudung syria kalau inner biasa tu..mmg zana tak berkenan...tp match kan ngan inner nie.....terus jatuh hati ngan syria.

LyNn HaMzAh said...
kak lynn tak pernah try pun pakai tudung macam kau ni zana...kalau nak beli nanti kena bawa kau la baru okey kut...sebab ada kawan nak komen...hehehehe...
~ try ler kak lyn...mana tahu berkenan.  lagipun kalau traveling tu senang sikit..tak yah nak iron2 bagai....wokeh! if nak pergi beli nanti, akak roger zana k...kita ber3G jer....

Syasmeen said...
br nak tanya zana nih brape hinggit 1 tuh..meen pun sama lah cam zana pun kalu nak pakai rs cam tak sesuai jer muka nmpk bulot....huhu
~ rm10 meen. kita nie muka bulat...so, kena ler cari inner yg sesuai..kalau inner jenis melekap tu, mmg ler tak sesuai.

mama dhia:. said...
muke saye pun bulat jugak dan ade beli inner awning ni tp lum penah cube pakai..hehehe...
~ samalah mama dhia.  Try ler....mana tahu terus jatuh chenta ngan inner jenis nie lepas nie.

zue @ annaleeya said...
tak pnah jumpe lagi awning gitu... kene carik jgkla pasnih... maklumlah, muka akak pon bolat gitu dik... huhuhu....
~ samalah kak.....try ler...

Azueriena Norash said...
menarik..tertarik d bombsss....kak azue pun tgh carikk inner mcm nie..
~  ha ha ha...bombastik ler kak......cari kak jgn tak cari...area sana lagi byk choice kot.

norhidana said...
aku ada gk beli yg camni... n dh try... tp ttp fail di muke aku wei...
edy terang2 ckp tak lawo... ahak2...
last2 dpt kt adik aku
~ la...x sesuai ker dana.....kalau jenis nie, kena sikit ngan muka bulat kita coz' dia tak melekap kat dahi....inner syiria biasa tu......rasa terseksa kepala hotak aku ko..untung arr adik ko

Jasfyra said...
cun!! aku skg pun tgh gila pakai selendang jurai2 tu.rasa muda kembali..hahaha
~ comel seh selendang jurai2 tu...tp aku belum try lagi..tak reti nak gayakan...

Mrs. Hakim said...
maaf.. tumpang tanya, kat mana kedai Pesona Trisya tu?? atau ia kedai online?? mekasih.. :)
~ Pesona Trisya tu bukan kedai online. Kedai tudung kat tempat saya. Simpang Rengam

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...
wow terima kasih sebab bg ilham kat akak jugak.. nak gak terai cam zana ni. sebab muka akak molat gak. hahahaha
~ u'r most welcome kak....ha ha ha...try kak jgn tak try...senang nak mix & match ngan mana2 tudung syria or selendang...

rasp said...
wahhhh bagus nie...harus gi cari gak...tingin nak pakai tudung syria tapi muka i pun molat kan...now leh try dah le...makacih ye...
~ cari sis jgn tak cari.....muka sis bulat tp dagu tirus tu.....comel.....

Sham Ummi Echa said...
ada org dtg jual kt cafe ofis aku awning mcm ko ckp nih. dia ada sket je awning tu kan. tp mak x bli pon. hehehe

btw muka ko sgt sesuai pakai tudung ni
~ betul ler tu..awning dia sikit jer.....bukan cam awning tudung ekin tu.....

Dee said...
a'ah..cantik dah..muka pun x nmpk bulat..
~ tu ler pasal de...kalau tak bulat cam buah tembikai muka zana kalau pakai inner syria yg biasa tu

atty's said...
kty pun rasa mcm tak sesuai je pakai tudung syria , sbb jenis muka bulan penuh tgh mengambang ..ekekkekke

tp anak kty cakap .kalo dpt anak tudung mcm zana beli ni okeh sikit..

tp still segan nak terai
~ try ler kak ty.......coz' yg nie jenis tak melekap kat dahi....so, terbentuk sikit.


4 comments:

ibuayahdamia said...

ekekekek..bagus2 buat cam ni kan..baru semua org baca...

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

okeh nanti aku tgk dl kain camne... rasa kain dia sedap kot pasai last week kwn opis kau dah beli.. esok aku beli aku tunjuk kt ko ye... teruja tgk wajah ko yg comel tu..aku nak cuba gak pakai tudung ni... thanks zana :)

rasp said...

bagus entri nie...a few persoalan dah pun terjawab & semua org baca....
sis, mmg sesuai & cantik lah sis!

LyNn HaMzAh said...

wah...siap jawapan detail lagi...sayang kau la zana...