Followers

Tuesday, December 14, 2010

Posing ngan kaftan Oren

ingat lagi entry cun babe kaler oren lagi pasal aku beli kaftan online.
Ingat tak nie?.........he he he..kalau tak ingat...sila ler selak2 entry yg aku dah link kan kat atas tu yerk.

and tadaaaa..........hari nie aku nak tayang pic aku pakai kaftan tu...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


amacam ....cun tak? if korang kata cun, aku ingat nak sambar lagi barang sehelai dua jenis kaftan cam nie...tp kaler lain2 arrr kan.....pattern pun lain2 arrr kan...

hurm.....agak selesa...or maybe coz' kaftan nie labuh....so, jalan pun ala2 ayu jelita mengatur langkah ler kan.  Btw...selalu aku kalau beli dress labuh ke apa...mmg ngam2 ho jer lah...just nice jer labuhnya...tp this kaftan....sangat2 labuh ok...aku yg tinggi 162 cm nie pun meleret2 kat jalan...kena angkat lagi...so, if korang yg ala2 comel dari aku tahap ketinggiannya...mmg nak kena potong banyak ler....tp i tell u...sangat2 selesa.  Cuma if dalam keadaan cuaca panas...........agak terseksa gark ler...coz' berlengas2 bagai kan.......tp kalau majlis dalam hall/dewan....ada aircond ..........mmg besttttt.

18 comments:

Dunia Mayaku said...

emm nampak kurus dan menggeramkan boleh la beli lagi...:)

lily azliyana @ mama zara said...

yekla..mmg cantek pattern kaftan nih..tak rugi beli..=)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

cantik2 kaftan tu kaftan muslimah

Nana said...

pewittt cun siot
xde lg koleksi baju kaftan ni

Syasmeen said...

cantik...ayu jer si pemakai nya tuh tudung yg inner awning nya keras ek...aah lah zana x de lah nmpk bulat sgt pun muka tuh...leh cuba nih

[-suziey-] said...

cantik wei..mcm nk rembat gk jek..aku suka yg labuh2 gini..

Hirda Ibrahim said...

cantik cik puannnnn...
lepas ni beli kaler merah pulak ek.

Cik Nurul Pinky said...

akak nampak kurus oooooo...ke memang tengah diet??? so cantiklah kaftan niiii cute miut tau...

Emy Omar said...

Cantik zana..boleh la rembat sehelai lagi lepas ni

☆ lieya latif ☆ said...

cantik2...aku pun suke....betol tu, syg kalo beliyg panjang sangat...nak potong sayang...kalo dpt yg just nice camni better beli jek lagi zana.....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cun seh..
sy pn kenan ngan kaftan stail gini, tp tula.. sy ni pn "kurang" tinggi, hihihi takut sapu lantai gak r.. :P

Azueriena Norash said...

cunn sehhh..k.azue nie x der size kott...zana pakai lawo..berkenan...i likee itt...

LyNn HaMzAh said...

memang cantik la zana...sesuai sangat utk kamu...agak-agak ibu mengandung macam kak lynn nie okey tak pakai kaftan tu?

MAYA said...

cantek sey zana.. ini yg membuat aku terasa cam nk beli jugak..owhhh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!

Dilla Ady said...

sangatttttt sangatttttt santek! dilla menjelezkan diri...sile order lagik!

mama tisya said...

cun2..kasi rembt byk color lg..nanti kasi up gmbr ye

ibuayahdamia said...

cun cun zana....rasa nak rembat gak masa gi batam aritu..tapi apesal bila ayu fitting cam singkat jer...tinggi ayu 171 cm...huhu..

last2 beli ala2 jubah punya...

sw33tdarling.com said...

cunggg...!! memang musim kaftan gini skang ni.. lagi banyak batu bata kat dada, lagi glamer... hiksss
Jom Join Give Away