Followers

Tuesday, December 14, 2010

Saman ooooohhh Saman

samannnnn ooooooo samaaannn.........
byk sungguh saman yg terkumpul.....dari 3 buah kenderaan atas nama my laling hubby. Mr. Honda, En. Wira and Uncle MU. he he he....adoi ler.........saman tahun 2005 pun ada lagiiiii hah!...biar betul?...........and mostly....saman speed trap.  Boleh caya ker.......nie? coz' rasanya cam takde jer surat sampai kat rumah....hu hu hu hu


total sumer sekali saman yg kena bayar ada 6 + 7 = 13 saman yang bernilai RM1870.  Huwaaaaa.........gilerrrrrr arrrrrr!.


Discount 50% - RM935. Lagi sekali huwaaaaaaaa...........giler arrrr!
Pengsan....................

Today last day kan! tp cam semalam bc paper kata di lanjutkan sampai bulan 2 kerrr.............nak kena check balik nie...............udah ler En. Wira tu road tax dah mati..............

pst : At home..............berjaya mengambil alih demam Batrice dari dia. So, now.........mama dia plak yang kedemaman.  Redha demi anak.........

12 comments:

Nana said...

mak aii banyaknye
kita ni xcek2 pon
dah la selalu bawa laju2 heheh

♥Azie♥ said...

azie pun ada 1 saman....saman motor tak pki helmet...heheheh

atty's said...

banyak tu zana..

zana pulak demam ye..takpe.bior kita demam jgn anak demam.tp zana makan ubat ye .rehat..takecare

mysha said...

aDuyaiii baNyak nyer saMan aKak kak...

sHa baru seTTle saMan kak dKt 500 gak...

mysha said...

aDuyaiii baNyak nyer saMan aKak kak...

sHa baru seTTle saMan kak dKt 500 gak...

LyNn HaMzAh said...

huhuhuhu...banyaknya zana..fenin fenin...

[-suziey-] said...

umangaih..byknya..haih klu duit tu bw g holiday puas dh:p sbr ok..dh la demam plak tu yek..get well soon zana..

☆ lieya latif ☆ said...

mak oii byk tuh...tu la kan....diam2 bile cek tgk2 banyak lak...sakit pale ujung2 tahun nie...dah le time2 ni laa anak nak masuk sekolah bagai....adus!!!!

lor ko plak demam ke zana.....hah ko mkn ubat....jangan jangkit ke hemlin plak kang.....

sw33tdarling.com said...

aisehhh.. saman satu hal.. kalau syak yang speedtrap ke parking ke, better cek btl2, suruh dia print gambar kadang2 salah plate tetiba jangkit kat keter kita..

tp kalau agak2 time dan masa saman tu mmg ada kat area yg dia ckp tu, redha je laa... heeeeeee

yantz-yeem said...

salam jenguk yg dah lama x dtg bertandang!!!

jenuh nak membayo tu...sib baik ada diskaun....kna check gaks ni...

ieda said...

aduhh dikkk .. camne leh banyak sgt nie .. mr hb x cek ker .. aduyaiii akak lak seramm tgk nie ... uhuhuh
sib baik ada 50% dis .. tuu pun after dis cam banyakk jer

sabor jer lahh dik yeee ..

ibuayahdamia said...

alamak,...ayu tak sempat check pun ni...tapi dulu2 pernah check..ader 8 saman rasanya...ni tak tau lah bertambah berapa pulak..huhu