Followers

Wednesday, January 12, 2011

BE pertama di tahun 2011

alhamdulillah...1st BE dari nuffnang di tahun baru nie.....aku rasa dah almost seminggu nuffnang tak bagi iklan kat blog aku..and tadi check...ada plak iklan Maxis Om Nom Nom Roadtrip tu bersidaian kat blog aku...tp dia kejap ada kejap takde ler....takpelah..dia main nyorok2..janji BE tu tetap ada kat account nuffnang.


tp sapa perasan...iklan colgate nie ada menari2 kat my blog nie...tak tahu ler....BE baru or what....or sekadar iklan di pinggiran...takpe..janji ada ye tak?



*** Check yang ke-3 sudah selamat di bank in kan...alhamdulillah..and earning terbaru pun dah makin naik. Alhamdulillah......

6 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah mama zana..
ainyer masih tak merasa BE tuk tahun baru ni, huhuhuh.. =P

Ain said...

wahhh, mantopppp....

ain punya belum ada be baru yang running, be lama tinggal 3 jer...

yang lain sume dah jadi me...

ZanaNordin said...

Leily - ala....1 jer pun..org lain dah bersusun BE di tahun baru..tp walapun 1, cukup syukur dah tu
takpe....lepas nie sure ada BE yang sangkut..leily kan rajin update blog

ZanaNordin said...

Ain - mana ada mantap ain...1 BE jer pun..org lain dah bersusun2 BE dah...

BE dah jadi ME - sure RM dah bertimbun2 tu

Nana said...

wah dah kali ke3 cash kan?
kita baru mgu lepas kasi cash kan
wat petama kali hehehe

☆ lieya latif ☆ said...

alhamdulillah...murah rezeki ko zana......moga2 tahun baru ni bertambah2 rezeki ko kan....

aku plak kan, kat blog aku ade la BE lame dah dok running2, pastu kan aku pasan kalo ade iklan yg kejap2 tu ...die bagi gak sen kan......aku ade dlm 5 iklan gitu...takpe laa sen2 pun...ade gak masyuk yeak tak.....dah tak glamer ni takleh la nak demand2 hihihihi