Followers

Tuesday, January 11, 2011

Prosperity Beff Burger yang mengujakan tekak ku

Dah almost sebulan rasanya Prosperity Burger keluar balik kat McD and....aku baru jer makan 3 kali....ngeh nghe ngeh.....dan ini yang terbaru berjaya aku order kat McD........haissssh...bertambah2 ler KG aku gamaknyer.........


fuhhhh...........sodapppppp weeeiii!


aku prefer yang Beef dari yg Ayam tu.......kalau BlackPepper sos dia tu lebih2 sikit letak lagi lerrrrrr besttttttt! terbarkar mulut....tp shedappp!

9 comments:

mysha said...

aKAK..raSA nak sTarT keTE jerK g mC'D aLamaNda nih...taDI g taK laLu cTU pun...

sHa pun PreFer beeF gak..

teRbaIk!!!!

padin said...

ahah aku lebih suka daging ayam, nyum3

Emy Omar said...

time CNY ni kalau ke McD memang harus cari prosperity burger kan

norhidana said...

jumaat aritu aku mkn prosperity nih, akibatnyer mlm tu aku tak blh tdo... pns rasa bdn... sbb tu aku kalu mkn msti aku kasi bersih sos dia hehehe...

norhidana said...

jumaat aritu aku mkn prosperity nih, akibatnyer mlm tu aku tak blh tdo... pns rasa bdn... sbb tu aku kalu mkn msti aku kasi bersih sos dia hehehe...

Ain said...

ain pun bulan ni dah 3 kali pekena prosperity...

paling last makan adalah malam tadi...

suka beef burger jugakkk...

Wati3qv3 said...

hadoiiiiiiiiiiiiii terlapar plak hehehe

LyNn HaMzAh said...

memang la sedap zana oooi...hehehe...

onniesham said...

haku pon suker yg BEEF lagi. tp kali ni aku bru makan SEKALI jer ko. huhuhu. sok dah abis baru la trkulat2 mengidammmm