Followers

Friday, January 28, 2011

Contest : Muslimah Paling Bergaya



Menyahut seruan puan penganjur dan puan yg menge"tag" saya.....maka dengan itu...saya pun nak join gark contest Muslimah Paling Bergaya nie....walaupun hakikatnya...takde ler bergaya mana kan....ala2 jer pun....


  • Perlukah Pn Ermayana menganjurkan contest @ G.A pada masa akan datang? Mengapa?
  • Perlu dear....he he he...selain aku boleh cuba nasib kot2 boleh menang contest2 yang ko anjurkan...boleh gark ko tambah2 kenalan yang ada kan...merapatkan silaturahim antara blogger gitewww.....
  • Mengapa anda rasa anda patut menang contest ini? 
  • uihss....kenapa yerk.....hurm..maybe i nampak bergaya ngan jubah kaftan fesyen terbaru nie kan...kaler oren terang benderang lagi gitew...and btw.....even kita bertudung...kita juga mampu bergaya mcm orang lain.....sekarang nie, macam2 fesyen untuk muslimah ada kan....just pilih jer lah....tp kena ingat, berfesyen ikut kemampuan kita..yg penting menutup aurat....betul tak? 
aku nak tag :
nana - ibu damia
nurul pink

8 comments:

ermayana a.k.a mrs mahzan said...

terima kasih zana...

ibuayahdamia said...

good luck..memang terang benderang warna oren tu...hehe

LyNn HaMzAh said...

ambbboooi zana...bergaya sungguh kamu dgn kaftan oren tu...good luck yer...

Cik Nurul Pinky said...

adakah nurul pink itu saya???
kalau betullah nurul memang compem nak join hahahaha...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Mayana - u'r welcome my dear...nie kira qualified tak nie? he he he

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ayu - thanks dear

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak lynn - huisssh...sesekali kak...ha haha

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

cik pinky - kamu lah siapa lagi....kamu si cantik manis yg suka kaler pink...kamu kan suka bergaya...cepat2...