Followers

Monday, January 10, 2011

Itu ler kerja dua anak dara tu............

suppose minggu nie balik Tenggaroh....tp terpaksa batalkan coz' ahad tu ada mesyuarat Ibu bapa Tabika Kemas Batrice......anak dah sekolah kat situ, sure ler hadirkan....at least tahu perkembangan pasal sekolah tu, or apa2 yang nak di sampaikan.

Sabtu, Yaya ikut lagi tido rumah mak long dia...seronok ler budak Batrice tu...ada geng...main main and main sepanjang masaaaaaa......gamaknyer gini ler kalau beranak dua yerk......tak cukup kaki tangan!

Kejadian pagi Sabtu. while mama dia nie tengah kelentang kelentung kat dapur basuh pinggan.....semerbak satu rumah bau wangi.....takde lain kerja budak berdua nie ler tu...


pergi check kat bilik....hah! dah kata dah.....habis sebotol bedah enchaunter mama dia di kerjakan leh budak berdua nie.......


tak cukup muka.....si BJ and Baby Bop pun jadi mangsa.....





takpe takpe...mama korang nie ok lagi.......bedak jer pun.....kalau main lebih2 baru ler kena dua budak nie......siap pesan lagi tu.....main bedak jer ok....barang2 mama tak mau usik......OK....kemain confident depa menjawab....so, aku tinggalkan buat kerja.....

cukup 15 minit lepas tu.....check balik kat bilik diaorg.........huwaaaaaaaaaa
mama dia terus bertukar jadi hulk hogan....
nak tahu pasal apa......

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

nanti aku sambung erkkkk!

7 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

KEH KEH KEH...gitu laa anak dare punye peel zana...abis stok bedak ko heheheheehehe......abis ngan anak patung pun dibedaknye ....

hah ape lagi yg dibuatnye tu...bikin suspen jek...jgn make up ko jahanam dikerjakan yeak tak heheeheh

Ain said...

ni mesti main barang make up mama pulak ni...

kanak2 memang dunianya nak mengexplore ajer...

papepun tetap kiutt kan...

Dee said...

dh mcm mimi ngan fifi tau budak berdua ni..siap boh myk yuyi kt perut bear..geram je dee tgk..hihihi..

onniesham said...

hahaha mmg menjadik ler kalo dah ada geng kan. rapat betul dorang kan. sure batrice hepi je sbb ada geng. sib baik bedak enchanteur je. wahhh saspen nih... apa plak yg dikejekan dek budak berdua tu. compact powder ko lagi ker???

p/s : zana, tq yer atas komen ko tu, mak terus cari tutorial ko tu. alhamdulillah berjaya.

Emy Omar said...

keh..keh..keh sure dia main lipstick,eyeshadow & seantara dengannya kan zana..akak ni kalau benda2 cenggitu akak dah letak atas shelf tinggi tak leh dah letak atas dressing table sejak kes Mia main lipstick akak hari tu :D

LyNn HaMzAh said...

kak lynn dah dapat agak dah...sure diorang main barang make up kau kan zana...cepat sket update...nak tahu kesudahan citer...

Nana said...

heheheheheh adoila...budak2 ni
ada je kejenya kan
nak2 kalau dia ada geng mmg la...
apa la agknye jadi pasni ek hehehehe