Followers

Monday, January 10, 2011

Ini ler sebab aku bertukarrrrrrr

lepas kena marah.....and si Yaya pun dah hantar balik rumah MIL balik coz' atuk belah Muar dia datang......bagi susu sebotol....terus hanyutttttt.....


korang tengok lerrrr...............camno ler mama dia tak bertukar jadi hulk hogan......

habis sumer anak2 patung dia terdampar kat atas lantai....tu kira tak kisah lagi sebenarnya.....tp bila....


cream muka ku yg baru beli dah almost tinggal 1/4 jerrr.......mau tak bertukarrrrrrr.....


close up sikittt.........see, tu pasal ler aku jadi hulk hogan kejap.

jom check apa lagi yang dia buat.....

Pooh bermandikan bedak.........semerbak satu rumah bau wangi bedak enchaunter aku.

strawberry pun jadi mangsaaaa


yang paling tak tahan.........habis cream muka aku di sapu2 di leset2 nyer kat bantal kecik nie.....huwaaaaaaa!

dpt upah sorang seketul.....piat telinga...sat lagi, piat telinga sorang jer...tak aci plak kan.....dah sama2 buat salah. Kot angah marah aku piat telinga anak dia...mak redha ! bukan piat ganas2 pun...piat2 manja utk mengajar.....

Lepas tu....dua2 sekali aku mandikan.....then, hubby balik ambil Yaya balik rumah MIL. Terus senyap aman tenteram....he he he he......kekdahnya, gitew ler kot kalau ada anak dua......mau tak menang tangan aku....! Tp seronok........

6 comments:

Citarasa Rinduan said...

ya ampun...
budak2 nie mmg lah zana..
umai pun kalau ada geng..boleh huru hara rumah jadinya...

sabor.....

CatlinaFly said...

samelah dgn e-ein..compact powder baru beli dah tinggal separuh dikeruknye pakai jari!uwaaaa!

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

adoi la geram la jugak klu dah nak abeh krim muka tu...hahaha tp itulah, nama pun budak harap pasni depa x buat lg la pasai dah kena sedas kan...lol lol lol

norhidana said...

heheheh gitu lah kn bile dh ada geng... nsb brg makeup ko tak di bt main... kalu tak lg ko tukar jd incredble hulk kot heehe...

Ain said...

hahaha....

kalau dah ada geng, memang ada ler projek mereka....

masa sekolah dulu, ain suka betul dengan barang enchanteur terutamanya bedak dan losyen. paling suka warna pink dan kuning...

wangiii jer bau dia kan...

Nana said...

hadoila...
abes cream muke ek...
klw kita pon piat ekekekeke
mmg selalu je piat2 manja