Followers

Friday, March 4, 2011

OFFLINE



OFFLINE FROM 1 - 4 MARCH 2011

Cuti-cuti menghabiskan duit dengan kawan-kawan tersayang....Phewittt.....jadi mak dara jap untuk seminggu nie.  Batrice & Papa tinggal.....

So, entry-entry selepas ini adalah entry-entry Auto-Published yang aku dah set kan sepanjang pemergian aku.
Harap-harap...tak sunyi lah rumah nie even aku pergi bercuti yerk...
Balik cuti nanti, aku jengah2 rumah korang pulak

Doakan kami selamat pergi dan balik k

13 comments:

Jasfyra said...

happy holiday buk!!

ieda said...

eppy olidays dikk
sakan berjalan uuu .. naik flaight ekekek
jgn luper FM utk akak :))

Nana said...

wah beznye
kita ada ckp ngan amrul
nk g jalan2 ngan kawan2
to dia kata bole
kena bawa damia kekeke

izz said...

have a safe journey zana.... :)

Cik Nurul Pinky said...

happy holiday bukkkkk hehehe

my name is Yana said...

heppy holiday jgn sampai tkde duit nk balik ye bukk...

mama tisya said...

wah jln2 mcm ank dara..kita tk pernh lg ..rsnye hubby tk bg kot

kswsk said...

selamat bersopink...

mummysyafie said...

selamat bercuti..sempat tak habiskan duit tu? kalau tak sempat nak join sekali..hihihihi

Cik Wanie Ghani said...

selamat jalan2 akk:)
take care:)

atty's said...

happy holiday zana.jgn lupak ye ole2

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

Holiday ke mana tuhh?? besh2!!

sw33tdarling said...

selamat bercuti...!!!