Followers

Monday, March 28, 2011

Free 2 Big Breakfast from Mc Donald......akhirnya

Hari Sabtu pergi............pukul 10.30 tu pun lepas aku hantar Batrice pergi kelas music dia...........punya ler ramai orang beratur ....sampai ke pintu lagi...........lagi 3 orang sampai turn aku....adeh! time out ler plak utk set breakfast tu.........kesudahananya...dah alang2 beratur tu......aku take away jer nugget 1 set.

Ahad........pepagi dah bangun......aku dah bising2 nak breakfast kat McD ngan my Darling.......pukul 10 gark ler keluar rumah...............beratur 30 minit....................akhirnyaaaa................dpt gark guna kupon di bawah nie.


FREE 2 Big Breakfast oooo ngan guna kupon nie.  Aku ordeer 1 set Big Breakfast and 2 air + 2 set FREE nie.......makan sampai kenyang..............serius, memang kenyang pun.............


Ada lagi sekeping kupon tu aku print yang tak guna........if korang pun nak FREE 2 Big Breakfast tu...print jer lah kupon kat atas nun...........time order, tunjuk kupon tu...........nescaya korang akan dapat free 2 big breakfast dengan syarat korang order yang lain tu min RM 5 ler kan....................

ala......tak nak order set lain pun takpe.........order air jer pun coz' set FREE tu takde air yerk sayang-sayangku. 

Jom......ada masa lagi nie......sampai 31 march jer tu.......

9 comments:

Dilla Ady said...

eh, dilla gi ari ahad gak tau kak...

dalam kul 9 lebih camtu la..org jangan ckp la, penuh sampai ke luar-luar..

kitorang amik breakfast box set a, pas order trus take away..ingatkan nk makan kt situ, last2 makan kt kaki gunung lambak...huhuhu

kalu sampai cepat sket mesti jumpe akak nih..

Syasmeen said...

blh print camtu je ke zana...valid tak di buatnya x leh guna kan malu jer hihi...

onniesham said...

aku dah 2x redeem kupon tu. kalo weken mmg ramai org. masing2 pegang kupon free. kalo weekdays ok. ni pon dah plan esok pg cam nk pi lg..hahaha

rasp said...

mmg berbaloi2 tu....
tapi i sanggupkah nak beratur tu...

cikbedahlaser said...

ooo patut la org dok post2 pasal mkn free ni.. x taw cite benar nye.. amik kupon kt web die ke? ni ade yg g esk pagi ni.. :)

Nana said...

hehe tgu entry aku lak esok
aku gigih dok print tadi ni nk bli pg esok hahaha

SyaNa said...

aku pn da redeem
berbaloi2
rse nak repeat lagi :p

☆ lieya latif ☆ said...

betul tu zana, semenjak ade kupon tu mmg ramai sentiase pagi2 kat macd hah......cam aku kat sini, antara kat alamanda, seri kembangan ngan bangi laa yg dekat...mmg panjang gile beratur kooooo....

tapi seb baik dpt gak ko mkn kan......puas gitu dpt ape yg kite nak....

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

akak tak pi langsung zana, hati tu teringin, tp tak berkesempatan.. patu ni dah sakit kaki, mmg langsung tak keluar rumah. rugi betul rasa