Followers

Tuesday, March 29, 2011

Kluang RailCoffee : Laporan Pengesahan Dari Jabatan Agama Islam Johor

So...tepuk dada tanya IMAN. JANGAN tepuk dada tanya SELERA. Lain jawab nya...


*** apa perkembangan terbaru agaknya selepas owner Kluang RailCoffe berjumpa dengan Pegawai Pejabat Agama Islam Kluang yerk?
*** tadi ronda-ronda bandar Kluang, masih ada lagi MELAYU yang menjamu selera di situ.  Tak baca surat khabar ker?

4 comments:

Mama Zharfan said...

tq for the update. ni laporang 1st inspection ker?

kat kosmo online, katanya owner tu tak tahu menahu, and siap buat report polis etc
and katanya laporan kimia akan kuar in 2 week time

http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2011&dt=0326&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_02.htm

KSWSK said...

dorang tak amik endah sgt tu...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

tak tau la sapa yang harus dipersalahkan.. tp kita sebagai umat islam kena alert dengan benda2 ni kan.. alhamdulillah zana dah laksanakan tugas sebagai orang islam menyebarkan perkara2 yang baik. thanks

mamawana said...

Dah termakan dan tak tahu ada benda terlarang tak disengajakan takpa. Nak buat macam mana.

Ingin berkongsi sedikit disini, pesan org tua2 rezeki/makanan dan minuman yg berkat itu diambilgunapakai dlm keadaan berwudhu dan selesai makan minum juga dlm berwudhu. Insyaallah.