Followers

Monday, May 16, 2011

Hasil air tangan Batrice

dan hasilnyaaaaaa........
jeng jeng jeng
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Amacam? ada bakat tak?..........
mama dia tolong cover sikit2 tu.....
hik hik hik hik

kira ok cover sikit2 tau..
ada tu, bukan peserta yang kalerkan..
tp abang, kakak yang tolong..
mentang-mentang ler penganjur bagi kelonggaran ibu/bapa boleh tolong sekali
habis 1 gambar kakak/abang/emak/bapa yang warnakan....
peserta @ anak
pergi main...
hu hu hu hu

Complaint?
nanti orang cop aku OVER plak...
takpelah..
Batrice join pun untuk suka-suka jer pun
yang penting dia dapat pengalaman & pendedahan
and
dia BERANI.

BRAVO ler my baby princess


7 comments:

puan nina said...

cantik!seronoknye ahad beraktiviti bersama anak.mesti happy

tolong vote Danial boleh..?
klik je link ni n like danial

thanks =)

MrS. F!zA said...

cantik!!!mak anak 2,2 berbakat..hikhik

Kasih Ibu said...

amboi cantiknya, kemas je kaler, xde comot2 pun...

Nana said...

pandai batrice kaler
kemas je nampak

Sidratul Muntaha said...

bravo!!kemas beb!hahhahaa!
mak bpk ton nenek n pak menakan yg tolong warnakan tu sangap nak adiah!
ceh!!
ini tidak adil!

Jasfyra said...

cantik!!!
batrice ni ada bakat zana.kalo arissa,aku suh mengaler xmo nya dia.dina lain..dina cam batrice.suka bab2 gini

Lily@MamaZaraZareef said...

tanteknya batrice mengaler...kemas sgt2..bile zara nk pndai kaler mcm tu jugak..skang ni menconteng jek lebih..huhu