Followers

Tuesday, May 24, 2011

Promosi Tiket AA

Fed up aku jadinya...............dari berkobar2 jadi sakit jiwa plak.....gamaknya memang takde skill macam Nana ler........senang jer dapat tiket kalau si Nana tu time AA buat promosi. Next time....minta tolong ngan Nana jer lah...hik hik hik hik...boleh ke Nana?



4-5 x try asyik duduk kat waiting room jerrrrrr.........menyampah........


kalau tak dlm Waiting Room...keluar si busy bee nie.......lagi ler sakit hati.

So, kesimpulannya.........kita tunggu promosi fire fly plak erk...mana tahu, leh tanding promosi AA nie........

Act, almost dpt............dua2 destinasi line clear time tu....tp bila time nak buat payment jer...dia hang......tak nak duit gamaknya AA nie........tak pun coz' ramai sangat yang masuk time promo nie....dia tak kisah...apa2 pun.......next time, PLEASEEEEEE ler AA upgrade sistem tu yerk ....coz' sure tahu kan hit ke website AA mencanak2 time tu.............so, takde ler pelanggan mengeluh!

Apa2 pun....kata takde charge utk fuel...tp naper ada gark aku tengok!...cakap lebih larrr AA nie.....

Ok...stop membebel yerk....nie gara2 tak puas hati coz' tak dpt booking tiket murah.......mencikkk tau.!

5 comments:

ibuayahdamia said...

hehe...ayu alhamdulillah..sempat booked ke 2 destinasi berlainan...line clear jer..ayu pun tak faham kenapa yg tak boleh2 masuk tu..sebab ayu okeyy jer..tahun2 lepas booked pun okeyy jer..agaknya saja nak habiskan duit kitaorg tak..kui kui kui

ZanaNordin said...

Ayu - u're so lucky ler ayu.....zana dok try dari siang bawa ke malam smapai ler ke hari nie..line tak clear2 gark...elok2 nak buat payment...dia hang...mencik betul

Nana said...

hehehe dia ikut nasib la zana
mula2 try book akun ye kan azab gile
2nd time booking utk adik ipar ok pla mmg susah tp xsesusah aku nye
bole je nak suh aku book kan
tp klw aku xde keje
xde hal..
tadi ada sorang kwn suh book
tp seme date yg dia nk seme dah abes promo

Cik Wanie Ghani said...

ala kak,
biasalah,
nama pun promotion,
mmg susahlah,
tapi apapun kenalah lebih berusaha skit,
hihihihi...

alhamdullilah wanie pun dpt jugak bercuti dgn AA thn dpn:)

sW33tdARLiNG said...

masa duk booking2 tu gamaknya ada orang lagi pantas dah buat payment, tu yang dia pending, kena buat balik...