Followers

Sunday, May 29, 2011

Salma Juara Mentor 5

Holllaaaaa..........memang dah rezeki Salma kan.....dia jadi juara even masa keputusan separuh akhir tu....dia di tempat ke-3....dah tersurat rezeki dia kat mentor nie..........kalau pihak pengurusan Mentor tak buat keputusan masukkan 3 peserta untuk pertandingan akhir mentor 5 nie.....ntah ler...takde ler rezeki dia kan..

Tapi...i likeeee juta2 lemon ler Salma jadi Juara Mentor 5 nie........bravo Salma....even Azmeer kata low note dia tak berapa ok....yang penting...suara dia memang sedappp.................


and congrate to Erra yang berjaya mencungkil bakat Salma........

Also tak lupa buat Shiha......walaupun hanya tempat ke-2.....tp yup...dia ada package lengkap. Suara dia pun best.........lagu baru dia best hasil nukilan Ajai....apa erkkk tajuk dia tadi......lupa ler plak......


Congrate to both Salma and Shiha.
Also tak lupa buat Iqa.........he he he...biasa2 aja.

4 comments:

~izan~ said...

kan...dah dpt agak hehe..mentor ni lg bagus dari AF 9 rasanya...hmmm

ZanaNordin said...

@~izan~

betul tu.....Mentor lagi best dari AF...he he he...lagi berkualiti.

Memang rezeki salma kan nak jadi juara izan

Cik Wanie Ghani said...

alamak,
semalam wanie lupa nak tgk,
sbb berada diluar,
huk huk huk....

tapi Salma mmg the best lah;)

Nana said...

klw salma tak menang tak taula..