Followers

Monday, June 6, 2011

Batricee Berposing Sakan

Hai auntie sumerrrrr.........rindu kat Batrice tak? he he he...lama dah Batrice tak posing2 yerkkkkk...........
ok ok ok............jom layan Batrice posing2 depan rumah....he he he...rumput dah rupa lalang dah papa tak mesin.....tak lama pun duduk rumah nie lagi.....b4 raya insya allah Batrice pindah rumah baru....he he he....so, papa kata biar ler rumput tu tukar jadi lalang.......

Si manis di balik dinding

Si Manis dengan senyuman menggoda...auw! tergoda takkk?

oppsss.........terlebih sudah! 

Auwww........ala2 gaya manja tak saya?

See my back.....oppss! sexy tak?

wowowowwo........tutup2..sexy nampak ketiak....ha ha ah....

Benarnya.....dia tak suka pakai baju tshirt kat dalam tu...sexy katanya..malu nanti orang nampak ketiak dia...tp kena gark paksa ngan mama dia.....giler!..berapa kali nak tukar baju....asyik kerjanya nak tukar baju jer.....padahal b4 keluar tu.....baju tu sepasang ngan skirt...tak mau pakai skirt...tukar seluar...lepas tu nak tukar baju plak...no no no......tak kuasa mama dia nak layan...cover ngan jacket tu cukup ler......
Anak dara nie a bit CEREWET ok bab pakaian......kalau nak keluar tu...dia sure nak pakai seluar. Tak mau pakai skirt or gown......kalau nampak pic dia pakai tu gamaknya dia kena paksa ler tu....

Mama awak nie bukan apa......kecik2 nie ler bagi peluang nak pakai sexy2 singkat sikit...dah besar nanti jangan harap ler nak dpt green lite pakai camnie.........

So...b4 close story..........jom layan pic Batrice melompat lebih tinggi........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Amacam? Ada STYLE tak?


5 comments:

Ciklinn said...

amboi2 bukan main tau menantu i.... i like.... sgt comel tau dia....

Lily@MamaZaraZareef said...

alalala..sweetnye batrice posing2..part yg selak2 jaket tu tak tahan..seksi youuu...hehehehe

mama tisya said...

mcm2 aksi batrice..jg2 aksi buka bj tu..hehehe

Nana said...

hehehe
bole asah jadi model ni

Kasih Ibu said...

boleh tahan juga ye batrice posing..kalah model...ada bakat masuk dunia modelling ni..sporting habis!!!