Followers

Friday, June 17, 2011

Keyword paling popular

Keyword paling POPULAR di blog kerdil aku sepanjang sebulan lepas........

 FELDA RESIDENCE TANJUNG LEMAN

Total hit about Felda Residence nie 135 hit sepanjang sebulan yang lepas.

Tetiba ada perasaan bangga di situ sebab Felda Residence Tanjung Leman menjadi hit paling hangat di blog aku....ini menunjukkan Felda Residence Tanjung Leman mula mendapat tempat pada para pengunjung luar.....bukan setakat orang-orang Tenggaroh jer....tp nampaknya orang luar dari Tenggaroh pun dah mula mencari info-info berkenaan ngan Felda Residence Tanjung Leman.  Mau tak bangga ko.....tempat tu adalah kampung aku......walaupun bukan ler betul2 kat kampung aku kan...tp at least...tempat yang dulu di gelar tempat jin bertendang..dah  mula menerima kunjungan dari masyarakat luar....

So far, aku belum berkesempatan nak stay kat Felda Residence tu......tp insya allah...one day...kami akan stay kat sana..........

14 comments:

Ciklinn said...

wow byk tu..... tuan punyer wajib bg ko diskaun dik kalo gi...

ibuayahdamia said...

salah satu hits tu datang dari blog ayu lah tu kot..hehe..sebab last month dok cari2 maklumat pasal felda residence ni..insyallah, next month pergi konvoy 46 buah kereta....

hit ayu palaing popular, baju kebaya kanak2...pastu resepi2....ok lah...dapat jugak membantu siapa2 yang nak beli baju kebaya dan resepi kan...

MrS. F!zA said...

hiks.. pttlah bangga rupanya tmpt tu kt kpg akk..kalo kita pon bangga..ekekeke

*∽ IZAN ∽* said...

wahh.. tumpang bangga gakk! bila ntah nak sampai sana uhuhuhu

Maya Mayana said...

aku ade tolong link kan kat blog ko kat entry aku tu sebab ramai yg nk tahu tempat tu..aku baik tk copy tp link kan...ada upah tk ni? hehe...

Cik Wanie Ghani said...

wah byk tue akak,
nampaknya nak kena terjah gak lah nie,
hihihihi

ieda said...

aah banyak tuu .. leh jalan2 lepas nie :)

ZanaNordin said...

ciklinn - ha ha ha...promosi tak dapat apa ler besan.....

ZanaNordin said...

ayu - betul tu ayu....dah check kat nuff..mmg link dari ayu ada masuk...thanks ayu...

wow, 46 buah kereta, sure geng2 Wish nie yerk...

ZanaNordin said...

Fiza - mau tak bangga dik..kampung sendiir

ZanaNordin said...

izan - he he he.....

ZanaNordin said...

Mayana - thanks dear.....really appreciate it. Mana yg boleh di kongsi, kita kongsikan....at least, terkenal gark kampung kita nie...

ZanaNordin said...

Cik wanie - sila terjah cik wanie...kalau terjah, jgn lupa roger2 akak yerkkk

ZanaNordin said...

kak ieda - jom kak....gi kampung zana