Followers

Monday, June 20, 2011

Pengunjung Setia blog aku....

ok lah yerk.....2 -3 hari nie dok citer pasal blog aku jer dulu.....citer takde ler.........so, dari di biarkan bersawang...baik ler update apa yang boleh...at least boleh gark jadi kenang-kenangan kat blog nie.....

So, before nie aku citer pasal POPULAR KEYWORD kat blog kerdil aku nie kan...so, this time kita tengok plak.....blog mana yang rajin menyinggah ke blog aku.....or tak pun...dari blog mana datangnya tetamu kehormat ke blog kerdil aku nie......so, jom kita tengok apa yang kenaaaa..........!

Nie, link untuk minggu nie.


yang nie plak untuk last week

and last sekali.......yang nie plak utk kunjungan paling popular bagi bulan lepas.....cer tengok......dari link mana datangnya tetamu-tetamu kehormat ke blog kerdil aku nie.....


phewwwitttttt...........nampak dah tu..........

So, berada di carta no 1 adalah blog Kak Ai, di ikuti oleh Mama Vogue kita Lieya Latif and myGeng Sekepala ke Bandung, Sue .  Thanks korangggggg...................dan jika di perhatikan pada 2 graf yang teratas tu...ada 1 lagi blog yang rajin menempatkan dirinya ke blog aku nie.....blog Kak Intan.

So.....berkat sokongan padu dari mereka nie....aku ambil keputusan untuk beri cenderahati buat keempat2 pengunjung setia nie....chewaaahhh.........serius, idea nie datang secara tiba-tiba.......apa cenderahatinya tu.....kena ler tunggu aku balik dari cuti-cuti malaysia yerk...

Cuti-cuti ke mana? he he he....dekat jer pun.............
 

14 comments:

Dee said...

lama tak tinggal komen kat sini..harap zana dan batrice serta ayahnya sihat2 je..

ZanaNordin said...

Dee - alhamdulillah..we'll sihat2 jer auntie dee

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

aiiiiiii sukeeeeeeeeeeeeeeee nge nge nge

Sidratul Muntaha said...

aku dah jarang jenguk blog ko.
tpi bila kau jenguk mmg aku pulun abis..
huhu..
sori beb...
nnti patah blik sini..

onniesham said...

syok nyer dorang dpt hadiah nnti. ko pi sabah kan?

norhidana said...

alamak takde la blog aku huhuhu
pasni kene tambhkn lg kunjungan supaya dpt cenderahati heheheh

ieda said...

tahniah dik .. best kan bila blog kita selalu dikunjungi dan mendapat temopat dihati kawan2 :)

-SharleenZawawi- said...

walllaaa... ada ropanya natang ni bleh tengok.. kat ne nk tengok?? hahha aku mmg ketinggalan bab2 natang ni.. x sempat nk explore... tak pe takpe blog ko ni di kalangan2 yg fofuler gak la tuh... tahniah!!

ps: la mak zana tailor ke.. tak payah la pk2 nak nganto baju ke mana kan kan kan... bestnyeeeee...

sW33tdARLiNG said...

mmg sangat berbangga dan terharu bila kita ada 'peminat' setia kannn...?

Maya Mayana said...

cecuti kat mana ni zana..aku tkde ke?hehe...anyway aku dh karang memalam buta cecuti tu ler,pagi tinggal publish n edit je :) pepagi ni dh kelam kabut rasanya kontot je kalau tulis..hihi

MrS. F!zA said...

amboi kak cuti2 je die..hihihihi..ai ni je tk cuti2 ke mana lg ni..

ALoNa CintamaniszLite said...

Rajin yer belek2 dan soal siasat sape singgah blog hang, zana...hehe..

BB Luvs Me said...

lovely blog!

BB Luvs Me
www.bbluvsme.com

Adzriel @ Liza AB said...

baru datang nii..