Followers

Monday, August 22, 2011

Ada yang rindu ker?

Salam...

Rindu ker? ye ye oooo jer ingat ada yang rindu ngan aku yerk.....
So....bersawang dah blog nie kan...almost 2 minggu tak berupdate....
banyak cerita sebenarnya....
tp tu ler..usb cable tak bawak..makanya tak leh  nak citer ler coz' gambar2 takde kan..
cerita beserta gambar baru ler syok kan...
baru ler orang percaya yerk tak......

So..Alhamdulillah....semakin pulih..
cuma jiwa jer lah tak berapa nak pulih lagi...
tp aku cuba buat2 pulih...
stress....tp hidup mesti di teruskan..
tanggungjawab sebagai isteri, ibu dan pekerja perlu di laksanakan...
harap aku bertambah kuat...

Persiapan raya?
Alhamdulillah...untuk Batrice...100% dah settle....
maybe ada ler sikit nak tambah2 mana yang patut.kan...
untuk mama dia pun dah 90% settle...baju dah ambil dari tailor.....
yang lelain tu....buat tambah2 sikit jer lah...
cuma
untuk papa Batrice jer 1 apa pun tak settle lagi..
baju melayu tak pergi cari lagi
baju tshirt, jeans kasut sumer tak beli..
bila ajak gi shopping...nanti nanti and nanti..
papa Batrice tengah sibuk siapkan rumah orang tu..
tu yang tak menyempat2..sampaikan plan nak pindah hujung minggu lepas pun terpaksa di tunda
nampakanya lepas raya jugak ler baru boleh pindah rumah...
hu hu hu hu..lari mood nak beraya di rumah baru...
gitew ler kerja papa Batrice ......tiap2 tahun bila nak raya...
busy siapkan rumah orang......so, persiapan raya untuk Batrice and aku memang 100% aku uruskan..
nanti last minit baru ler shopping utk keperluan raya papa Batrice....dah biasa dah...
so....alah bisa tegal biasa ler katakan....
cuma kadang2 tu....jiwa nie memberontak..nak2 dalam waktu2 macam nie kan..emosi tak stabil..
makanya......sendiri simpan jer lah....

opss...terpanjang plak membebel.
Insya allah...esok aku update yerk apa yang we'll buat sepanjang aku bercuti seminggu tu....

6 comments:

Rinna said...

Sabar laa Zana.. ada masa lagik..nanti boleh gi carik baju tuk hubby plak yer.. jgn stress2 okey :)

ieda said...

slow2 ya zana .. akak doakan semua berjalan lancar .. kita nie ibu pahit manis semua kita telan demi org2 yg kita cayunk kan ..

akak nie baju melayu zahrien dok beli layie huhuhuh

zh-ena said...

ena rindu jea kat zana..lama gak tak menyinggah sini

lieyalatif said...

rindu wei...ko pantang....dgn2 blog ko pun pantang yeak...tapi takpe...rehat betol2 la zana...nanti dah start keje kang ko busy le balik wakakaakak....

zana, nak buat camne dah style hemlin gitu....tapi sonok gak soping last minit nie ....

rATu kEBaYA said...

herm.. lepas raya pun tak per pindahkan.. bulan pose ni penat...

Sidratul Muntaha said...

aku pun tgh emo..
entahlah zana..
sakit2 lama dtg balik..
tensen jugak..