Followers

Friday, November 11, 2011

11.11.11 - Si Gadis Bungaku

cantikkkkaaaannnn tarikh hari nie
11.11.11 
sure ramai yang pilih tarikh nie untuk majlis2 istimewa
majlis bertunang kerrrr
majlis pernikahan kerrrr
tak pun
mana yg tengah sarat2 tu..
silap2 hari nie terberanak
dapat baby on this special date
besttt oooooo.

Tak tahu nak meraban apa...
janji blog update
yer takkk...
so, meh i sajikan mata2 uol's ngan si GADIS BUNGA berbaju BELANG-BELANG hitam putih nie yerk....


Ralit dok mengutip bunga kat laman rumah mak tok


Gitewww ler anak bandar bila balik kampung
nasib ler rumah mak tok banyak pokok2
dapat ler kenal pokok2 bunga yang ada tuuu



dan
nie ler aktiviti WAJIB dia bila masuk kereta
selain tidoooo
makan, makan and makan....


pantang singgah isi minyak
lajuuu jer ngekor nak beli jajan..




tapi takpe...
mama suka sebab ada potensi bertambah-tambah bulat dak kecik nie..
cuma papa bising
coz' bersepah2 dalam kereta tu..
hik hik hik..nak wat camner kan....
takkan tak bagi kot.....semata tak nak kereta kotor sanggup sekat makan anak kan..
kereta tu boleh bersihkan
yang penting..time anak nak makan........kita bagi dia makan sampai puas.

10 comments:

mamasuri said...

comel nye...cantik pulak tu ikat rambut...ni sama je peel ngan anak dara sy...stp kali berhenti isi minyak...mesti pow jajan utk dia...hehehe...

KSWSK said...

skodeng2 nmpak tudung fareeda kat blakang tu...

Mamamya said...

anak2 akak mmg mesti kene ada makanana dalam kete...klu kotor anta je la pi kedai..ssh apa kan...klu rajin vacuum sendiri...kuar gak peluh... hehehee....

Neeza.Areef said...

sape besalin c-sect pilih tarikh arinie charge dia berganda..

klu kete dah seminggu x basuh bleh mkn dlm keta..tp klu br blk bsuh keta x ley..hehehe

Lily @ Mama Iqa said...

gebus je tgk si batrice ni..ni yg rs mcm nk gak bg iqa pekena susu kordels tu..mmg berkesan ke?

akiratoriza said...

kemain cantik pakai baju belang-belang yang seksi.. erm bila aku nak dapat anak pompuan nih.....

ieda said...

alah2 cumelnya si gadis bunga tuuu ekekek ...


ps : letihnya dikkk , baru nie dpt jalan2 umah .. banyak nyee kerja tuhan je tahu ..

Emy Omar said...

Sama la Zana,budak-budak ni pun pantang stop petrol station sure kena paw!! Tapi keta Zana ok lagi,kalau tgk keta akak subhanallah..yang dengan tumpang air milonya..keropok lagi mcm2 la..tp nak buat mcm mana kan dah ada anak kecik sabar je la

rasp said...

ayunya batrice pakai gini sis...
sapphire pun pantang kalo w'ouls berhenti kat petronas nie sis...
ada je 'permintaan' dari nya...

norhidana said...

mmg tarikh yyg lawo...

alahai bgs tul gadis berbaju belang tuh,bab mkn2 dlm kete tuh biasalah msti ikut ko heheheh.... msti dia selalu nengok ko btkan... heheheh