Followers

Thursday, November 3, 2011

Gadget baru memasak

hoooyeeeeehhh
gadget baru utk xtvt memasak udah sampaiiiiiii

amacam! cun tak..........
MERAH mak ngah lagi tu....

Tefal Bistro 5 Piece Cookware Set, Red
berapa harga 1 set nie...he he he...murah2 ajer..
RM300 jer...
murah kan kan kan.....

fuh! teruja aku bila laling hubby bawa balik kotak besar masa ambil Batrice petang semalam dari rumah MIL memang dah agar dah...
gadget baru tu coz' Yana mention kat blog dia yg dia dah pos
and senarai nama ada nama aku

12 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

fuyoooo pasni mesti meriah meja makan umah ko zana...

LYAfrina said...

lepas ni mkin semangat nk memasak kat dapur

Sidratul Muntaha said...

jeles I!
weih..lepas ni takde entry memask dari ko,siap ko!

lieyalatif said...

wah kelas ko zana!!! makin ketang ketung lee ko berkampung kat dapur baru tu hihihihi....bertambah2 le rajin ko yg dah sedia rajin cube menu2 baru ni....makin bam2 le si cute batrice tuu.....

aku ni bile tgk ko tambah periuk baru pasan, periuk aku dari baru kawin sampai laa anak 3 ...tu jek laaaa ha ha ha....beli baru pun satu due jek....aku lagi sibuk beli pinggan correlle koooo.....ish2 nasib baik ko insap kan aku.....lepas ni keje rajin soping periuk kuali camni...baru cun dapur ngan gajet moden n cantik ni.......

wanie said...

best2..cantik kaler merah.lepas ni macam2 lagi zana masak...wanie pun tgh cari cooking ware yg set ade frying pan cam ni

KSWSK said...

adakah ini hasil pengaruh master chef....hehehehe

mysha said...

kak, nih klo tak rajin masak mmG sajer la nih hehehehe

sHa teringin nak beli vission kak.. mcm best jer dan sesuai utk pemalas mcm sha nih.. sbb leh sumbat jer terus microwave klo malas ekekeke

Cho Zila said...

waduh2 merah menawanler mesti terover rajinler lepaihni memasak..

Jasfyra said...

RM300?camne leh dpt rege tu weh?nak jugak!!!!!

Neeza.Areef said...

makin semangat membuak2 la pas ni nk msk mcm2...

Mamamya said...

wawawahhhh....makiin meriah la dapur mama ecah ni...semangat nak masak pun mesti b'kobar2 kan... akak suka guna brand tefal... :)

rasp said...

makin berkobar lah u masak ye sis :)
raya nie bertambah ler lauk pauk nanti :)