Followers

Wednesday, January 4, 2012

Her 1st day at school......

Ewah....1st day at her school utk tahun yg baru...
excited kejut pagi2...but this time ada agak memain time nak bangun tu...tak macam last year....sekali kejut jer terus cargas buka mata bangun, buka baju gi masuk bilik air mandi.....but today.....dia golek2 dulu atas katil...mata tutup.....ceh!


Plan nak cuti hari nie di batalkan coz' Batrice tak kisah kena tinggal
siap suruh mama balik lagi.......


amboi-amboi
mementang dah jumpa kawan baru......tak heran dah mama ada pun

But for me...it's ok...itu menandakan anak dara aku sangat ler berdikari....tak takut
dan rasanya salah satu faktor menyebabkan dia tak kisah
maybe coz' dah biasa ngan persekitaran sekolah tu di tambah excited nak belajar balik setelah sebulan main2 kat rumah

So this year...new class, new teacher and new friend

Selamat belajar anak ku sayang....

10 comments:

wanie said...

seronok batrice jumpa kawan2..siap suh mama balik ye..

irfan esok baru start sekolah...susah jugak nak kejut bangun pagi esok ni

Lelord said...

bagus2..good girl belajar rajin yek sayang

Neeza.Areef said...

my doter pn sama..aku nk amek gambo kt skolah dia x bg ..aku yg sadis..huhu

norhidana said...

bgs... itu namanyer batrice big girl dh... dia tak tkt dh... itu psl dia halau mama dia balik hehhehe

Qaseh said...

selamat kembali ke sekolah....cerianya dia...tak sabar nak belajar la tuuu

sW33tdARLiNG said...

zulfan & ika pun masuk tadika KEMAS hari ni.. kejut pagi semua ada senyum sbb since last week tak sabar nak sekolah...

S.U.R.I.A.T.I said...

a very good girl....sng sungguh ada ank dara yg berani mcm ni. smoga Batrice success selalu!!!

Sidratul Muntaha said...

aku ari2 payah nak kejutkan aqil
adoyaii
takperlah
tempuh sajalah..
ni sbb ade babahnya
klu takde
semput aku rasanya..

rasp said...

good girl lah batrice nie...
smoga she'll enjoy her studies...

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

selamat maju jaya batrice sayang... hehe suka tgk muka dia yg ceria tu...