Followers

Monday, May 7, 2012

Berposing sakan...

Semalam........hari makan nasi minyak
My adik sepupu bersanding belah perempuan...so, zana join sekali.
tp gerak dari Kluang terus...majlis di Felda Sg Ambat, Kota Tinggi
orang kampung ngan Ina Naim.


Sementara tunggu en Papa tukar minyak hitam.......


kita layan posing2 dulu...ahaks


with gown belang2 biru putih....
Anak dara nie demand sekarang.....sebenarnya dia tak suka pakai gown dah.....tp kamu adalah super comel di mata mama bila pakai gown......paksa gark ler pakai...tp macam2 ler kata-kata auta yang kena dikeluarkan untuk memujuk dia pakai gown baru

so..jom layan posing dia sementara mood tengah baik tu kan






12 comments:

atty's said...

lawa sangat batrice pakai gaun.

norhidana said...

suke tgk batrice ngn gaun pastu posing2... pandai je tak kekok...

hehehe apasal gmbr mule2 tu aku nmpak muke ko cam berisi yek... nmpak comel

Acik Erna said...

salam zana..betul2 comel dia..
betul la zana..budak2 sekarang lebih suka pakai tshirt ngan seluar panjang dan baju kurung

Neeza.Areef said...

umur2 gini la sdg elok pkai gown kan
my doter pn skang dah demand nk pkai 2 piece..suar blouse suar tshirt..skirt2 pn kdg2 pksa rela pkai..

mekap cunnss..batrice x ngecek mekap plak

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sweeeeetnyer both of u,
mommie n doter!!

beb, wat la tutorial la psl mekap,
ai likeeee... =)

sW33tdARLiNG said...

nak puji gak baju batrice tuuu... lawaaaaa!~

ellynadyra said...

eh org kluang ke nih?

ieda said...

alaaa comel aje batrice pakai gaun belang2 ... nie macam nak anak lagii jeww huhuhu ;))

Maya Mayana said...

pandai emaknya pilih gaun,cantikkk

mia izzati said...

pandainyee dia bergaya..

lieyalatif said...

Mmg zana baye2 batrice ni dah pandai demand baju... Same laaa kes mia mija ni... Tapi ape de hal, kuase veto ditangan kite hahaha

Wey cuns make up ko... I loikeeeee!!~

lieyalatif said...

Mmg zana baye2 batrice ni dah pandai demand baju... Same laaa kes mia mija ni... Tapi ape de hal, kuase veto ditangan kite hahaha

Wey cuns make up ko... I loikeeeee!!~