Followers

Tuesday, June 5, 2012

Pengguna yang JUJUR

OTW ke Port Dickson
di Highway  sebelum keluar di Exit Port Dickson..
he he he .....gigih snap pic nie..

Nie namanya pengguna yang jujur
so...dia pakai TOYOTA...so....dia jer yang tahu apa yang dia kena tipu...


tapi memang respect arr kat driver HILUX nie..
kira jujur sungguh....
sapa berani buat camnie? angkat tangan.

4 comments:

norhidana said...

heheheh mmg sgt jujur.... ptt dia senaraikan kt bwh tu apa yg dia kene tipu....

Sidratul Muntaha said...

ahaha..
totally awesome
mmg berani giler dia buat gitu..
salute!!

atty's said...

fuyooh..berani betul..kalo dia kasi tau kenapa dia buat..tipu pasal apa lagi bagus.

Papa-NtiQ said...

saya rasa tuan keter tu tak sedar pasal ni. agak nye along yg pinjamkan wang kat tuan keter tu yang buat sebab dia geram kot