Followers

Tuesday, October 2, 2012

Bengkak Gusi

Pipi mak dah kembung sebelah dah nie..
makin teruk plak kekdahnya...
nak gi check kat spital..mak seram ngan jarum tu nanti
tapi dah x leh nak tahan coz' dah start nyut nyut nyut....

aduhai.........
sapa-sapa ada petua



dalam pada bengkak2 gusi tu....sempat lagi malam tadi buat popia nestum
feveret batrice now...
he he he.....
amacam...ada yang nak order ker...?

4 comments:

~aYu~ said...

ala siannya.. sy dah lama tak kena bengkak gusi ni. mmg seksa sgt. nak kena jaga makanan taknak terlekat kat gigi lelama. kalau tak sure bengkak.. moga cepat baik yer.

norhidana said...

pg kenek gigi wei, biar doc bg ubat, n cek apa cite gusi ngn gg ko tuh... kalu duk tahan2 lg seksa heheheh

lieyalatif said...

weyyyy nampak sgt bengkak tu ....aku yg seriau tgk zana...pi laa serah diri kat klinik (pandai nasihatkan org, aku pun takut tak gi jumpe dentist haahahaah).....

~♥ iella ♥~ said...

siannya..bdn panas kot, sbb tue bengkak gusi. Org tua2 la ckp..