Followers

Friday, November 2, 2012

Hari Penyampaian Sijil Tabika KEMAS Zon Kluang

Last Tuesday ( 30 Oktober 2012)
Hari Penyampaian Sijil Kanak-kanak Tabika Kemas Zon Kluang
Walaupun Batrice tak terlibat untuk terima sijil...
tapi anak dara tu terlibat ngan persembahan zapin.....ha ha ha ha...biasalah, anak mak kan dah jadi artis kebudayaan sekarang nie......yang terbaru...16/11 nie pun ada zapin lagi...cuma tak sure utk majlis apa...cikgu dia tak informed lagi...

 Last year dapat anugerah kategori kebersihan....this year pun dia dapat lagi....
kategori yang sama.....kategori kedatangan memang tak dapat ler.....budak semput banyak cuti......tu belum lagi cuti yang mak dia cutikan coz' ingat sekolah dah cuti time tu...poyo erkk.....

 Dapat ler merasa ambil piala dengan YB Jais


serabut....he he he...berpeluh2 sakan.....
dah lari sana lari sini...turn dia ambil piala last2 punya...
jadi ler rupa giteww.....mak nyer malas nak touch up anak..ha ha ha
lantak lerrr.......
tetap chomeeelll di mataku ....


bergambar kenangan dengan kawan2 yang umur 6 tahun.....sebelah Batrice tu Fasya...sebaya dia....sepatutnya ada 8 orang yang ambil sijil....tp dlm pic nie...ada 5 jer.....3 boy lagi ntah hilang kemana...


with Teacher Leha...
walaupun garang....tp tetap kesayangan gark...


Last but not least.....next year Batrice dah tak sekolah kat Tadika Kemas lagi
so..ambil kesempatan bergambar ngan jubah....jadi ler kan...


12 comments:

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

batrice sekolah mana tahun depan? btw congrats batrice

Azueriena Norash said...

wahh pasnie dah naik darjah 1 yerkkk...x bleh nak ponteng2 sgt dah...hehhehe

rohayu osman said...

congrate... chantek comel.. ciap make up !

sW33tdARLiNG said...

Zulfan & Ika pun ada majlis konvo ni tp tak pakai laa jubah sbb belum umur 6 tahun. Tapi enjoy sangat2. KEMAS mmg byk buat aktiviti utk budak2. Now Zulfan dah bertolak ke Dungun untuk puppets show dia

Lily@MamaZaraZareef said...

cayalah batrice! Dah jd artis zapin dah die eh..pndai die menari kan. Acik pn fail zapin2 ni..kekeke

Daddy Ziyyad said...

Batrice comel!! Tahniah...

Zapin mmg famous kat Johor..hihih..saya dulu kawin pun, panggil team zapin..

Zana Md Nordin said...

Cik Puan Mimi - next year Batrice gi school Swasta kak...lupa plak nama tadika baru dia tu..

Zana Md Nordin said...

Kak Azue - not yet kak Azue..next year Batrice 6 tahun...cuma tukar ke sekolah lain plak...

Zana Md Nordin said...

Rohayu Osman - thanks dear

Zana Md Nordin said...

Amy Sweetdarling - wah...zulfan wakil KL yerk ke peringkat Kebangsaan....Batrice hari tu tak lepas...group dia dpt no. 4 masa pertanding peringkat negeri..kalau tak sure sampai ke dungun gark...congrate zulfan...

tu yg best sekolah kemas kan..byk xtvt.....

Zana Md Nordin said...

lily - tu ler..mama dia pun belajar zapin sekerat jalan jer...dia lagi expert......

Zana Md Nordin said...

Daddy Ziyad - Thanks.....
Zapin dan Johor tak dpt dipisahkan...he he he