Followers

Thursday, July 24, 2014

Salam Aidilfitri 2014

As salam
Tu diaaa............sekian lama...muncul kembali...

raya lagi 3 hari jer laggiii....
persiapan alhamdulillah....baju anak2..kasut ...semua dah settle...
mak pak apa yang ada jerr...
coz' tahun nie mood nak beraya tu kurang sikit....
kuih memang langsung tak mengorder.....tp dalam kepada dok plan nak buat 3-4 jenis biskut kalau sempat...kalau sempat lah yerk...kalau tak sempat....sapa datang rumah aku hidang biskut chips more pun ok kot...hik hik hik....

langsir? ...hurm.....x tukar jugak....pakai ler langsir lama...recycle......x baik membazir yerk..padahal dalam hati tu..kalau boleh nak ganti...tp tak sempat......asyik tak menyempat jer....tp tengok ler..kot2 jumpa langsir ready made yang murah2...i sebat.....

This year turn beraya di rumah MIL...di Kluang...tapi in shaa allah raya ke-2 dah gerak balik mersing.....
harap sangat2 adik2 belah hubby pun beraya kat Kluang tahun nie...baru le meriah sikit....


makanya...di kesempatan ini..Zana mohon jutaan kemaafan seandainya :


** selamat kembali ke kampung buat sahabat2 yang balik beraya di kampung....hati2 di jalan raya...yang mana dekat tu...boleh ler singgah rumah Zana.  In Shaa Allah pintu rumah sentiasa terbuka..cuma bagitahu dulu kalau nak singgahyerk...

 

4 comments:

lieyalatif said...

Salam Aidilfitri dari lieyalatif & co.

Pohon maaf zahir dan batin….

Moga syawal dirai meriah dan diberkati….

mysha said...

Selamat Hari Raya kak!!Maaf Zahir Batin.

Berseri betul gambo raya akak.. Nampak naik kaler purple tu!! Bestkan klo reramai beraya skali.. baru meriah.

mia izzati said...

selamat hari raya dari mizzmiaizzati...hati2 memandu ye

maszmadi muhamad said...

kita dah jadi ibu bapa ni, anak2 lebih diutamakan untuk serba baru kan, kita guna apa yang ada je.....

SELAMAT HARI RAYA ZANA
MAAF ZAHIR BATIN