Followers

Wednesday, February 24, 2010

Camne ler aku tak gemukkan.....!!!!!

 

Minggu nie jumaat cuti kan........ye ye ye ye ...cuti lagii...ye ye ye ye...aku cam nak balik Tenggaroh ler.....kawan sekolah aku dulu kawen.....tp masalahnyer....sepupu hubby pun kawen tarikh yang sama......camno tu.....hati nak ke rumah kawan aku....tp fikiran suruh pergi ke rumah sepupu....berbalah bagi dah nie......mmm........kalau leh kerat2 badan aku separuh ke sana separuh ke sini kan best......bukan apa, aku nak sangat gi majlis kawan aku tu coz' nanti boleh ler aku jumpa geng2 lama masa sekolah......bertahun ko tak jumpa diaorg....rindu aku nak bergossip sesama diaorg cam dulu........takpe...tu nanti aku fikir2 kan lagi.......tak pun nanti aku buat solat tahajjud minta petunjuk.

citer last friday..........alkisahnyer aku temankan geng porno aku kat office nie.........kak eina cari besday present utk laki dia..........so.....memecut lerrr kami dua org ke Kluang Mall......cari besday present....apa yang di cari tu, x yah ler aku revealed kat sini erkkkk....tu privacy dia.......len ler aku yg cari barang...nak gark aku  nunjuk2 kat korang walaupun harga rm10 sajerrr...........

Lepas dah dpt apa yg di cari.......apa lagi.......cari port isi perut ler kan......aku nie asyik dok citer yang kitaorg selalu makan kat Radix Fried Chicken.....so, hari tu...kak eina nak try ler gark RFC tu ok ke tak......he he he...jom tengok apa yg kami order......

 
my chicken chop with blackpepper source.....sooodapppppp
tak caya......nie aksi makan melampau dari aku

 

tu dia gigih buka mulut luas2 .....keh keh kehk.....sebenarnya gambar di candid oleh kak iena.....

 
yang nie plak....nasi ayam panggang ordered by kak iena...

 

poyo erkkk....sopan santun jer tau gambar ko aku snap..........pompuan nie mmg...control memanjang......pastu sibuk bebel ckp gemukss.......ko nak kurus camne pun aku tak tahu ler kak.......nie stok cutting model...tp model pendek ler .....
So sudah kenyang......jom balik opis balik........

 

Sampai opis kul 3,15 pm....lewat 30 minit tu......tp ada aku kesah...!!!!!!
boss aku xde kat opis....so, sesekali jer pun masuk lambat kan.......

5 comments:

mamaaerish : said...

perghhhh... sedap tuh... (",)... nk cikit yang...

☆ lieya latif ☆ said...

ayoyoyoy....byk sedap wei.....aku suke menu ko...nampak sedap....heheheheh.....

ha'ah ape citer yg 99 cabaran tanpa nasi tu...dah abis ke belum yeak.....takpe laa zana, badan gemuk yg penting ko sihat...lagi pun bende tu kan maybe kesan amik pil hormon ...takpe laah..small matter...yg penting hemlin sayang heheheheeheh......dan di mate batrice, tetap mamanye yg cantik....kan ?...kan?.....

aku plak 14 mac ni, adik angkat akukawin....adik angkat shah pun kawin....tak tau nak gi yg mane...sorng johor sorang kat serdang huhuhu....

rasp said...

nampak food dia yummylicious lah sis...
syiok kan kkdg mengular nie hahahahaha

LyNn HaMzAh said...

apa citer diet kau tu dik? dah turun ke belum berat bdn tu...huhuhu...masuk lewat sesekali x per...jgn kau buat setiap kali jumaat plak...hehehehe...

watie said...

musim kawin nie kan.. akak ke jb awal bln 3 nanti kawan kawin gak :) bestnye makan cam nak minta sikit hihihi