Followers

Tuesday, February 23, 2010

Tak sangka....dari FB pun aku boleh buat duit.


Apa ler yang aku fikirkan tu kan.......tp serius beb.....baru kini ku tahu....senang rupanyer nak buat duit....
di samping update status kat fb......share pasal citer2 batrice.....share gambar2.......citer pasal family aku.....rupanya dari situ pun aku leh dpt side income.  Senang kan..........korang x nak cuba ker..?

So far, alhamdulillah........modal yang aku laburkan dah dpt balik..wink wink wink...mak suka ok...duit gaji mak x susut........pastu dah dpt keuntung sikit walaupun tak byk....tu pun coz' aku baru join programme nie dlm 3 - 4 hari jer.......

if nak tahu lebih lanjut camner aku leh jana pendapatan dgn cara mudah.....meh join aku di SINI
serius wei....it's work.!!! so....x nak ler kaya sesorang kan....nak gark member2 aku pun rasa pegang duit lebih sikit...he he he he he


2 comments:

.: SharLeenZ :. said...

bagus bagus.. semoga sukses...

sWeEtDaRLinG said...

:)

pandai cari duit... skang ni macam2 cara nak cari duit sampingan kan.. ekonomi kian merosot,so mmg kita kena pandai2 cari duit lebih