Followers

Monday, March 29, 2010

Dalam Hati ada taman bunga2

testing skill menembak yang tak seberapa.......aku try snap gambar2 bunga yang ada di jual kat Mini Strawberry Park tu........geram...kalau boleh cam nak beli sumer2 esp bunga2 orked tu........tp memikirkan aku nie xde bakat nak tanam menanam bunga2 nie.......so...aku lupakan jer lah hasrat nak beli bunga2 tu...bukan apa...buat membazir jer...coz' aku pasti yang hangka hayat nyer takkan lama ......hu hu hu hu














re : menjawab pertanya Sham a.k.a mama echa yang confuse sama ada aku pergi Genting ker Cameron bila tengok pose2 manja aku tu kat Mini Strawberry Park.......he he he...aku rasa Mini Strawberry Park nie baru beroperasi coz' nak masuk pun still under promotion x kena bayar....cuma time petik strawberry tu jer kena charge RM8 tak termasuk strawberry yang ko petik tu yerk.....Mini Strawberry Park nie area Goh Toh Jaya.....ko kena naik atas sikit ke sport centre...haahh...kat depan tu jerr.......parking kat sport centre tu...and ko kena lah jalan sikit kan....ok kot...cuma xde ler besar cam Cameron Highland nun.........







9 comments:

Mak Su said...

maksu dah sampai di sini :)

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

makin mantap skill ko zana.... buat aku teruja nak naik genting nih....

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

makin cantik2 gambar zana.. skill pun ta tambah improve.. belajar dengan ummeh ek?

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ta = dah

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

tak tahan nengok nih

☆ lieya latif ☆ said...

cantik bunge2 tu zana...betul ckp ko..tgk dari kecantikannye mmg geram nak beli kan...tapi ye ar...working mother cam kite ni...mane ade masa nak kebek, jage bunge2 tu.....so lupe kan ar niat....ni dah amik gambar pun kire ookey...leh tenung2...tahan lame lak tu kih kih kih

ALoNa Cintamaniszlite said...

hoho...kalo kat tempat2 sejuk ni..segar bugar aje bunga-bungaan ye.

watie said...

tembak jangan x tembak.. lepas nie sure bertambah terror :)

Sham Ummi Echa said...

wah makin mantap skill menembak ko zana.. cntik2 gambo..

oo masuk free eh.. nk petik stoberi jer bayor yer.. tp mahal gak dia caj stoberi tu yer.. insyaallah nk pegi genting nx week.. so kalo smpat leh terjah