Followers

Saturday, November 20, 2010

Merajuk ngan Nuffnang....

hu hu hu.....apa lah salahku kan....sampai hati nuffnang tak nak bagi BE kat aku.......sedih sedih........


last week punya UV = 8++ ........still tak memenuhi syarat ker utk dptkan BE........yelah, blog picisan jer kan.....sampai hati nuffnang....sedih sedih sedih.!


9 comments:

oli said...

zana, abang nuffnang belum bahagi-bahagi kot!!

Jasfyra said...

sekurang2nya ko ada sponsored post title..eh apa tu ek?almaklum, aku lom penah dpt..akekeke

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

oli - hu hu hu...tu ar...tak ikut giliran gamaknyer abg nuff tu

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

zuera - sponsored post title tu aku dpt masa aku gi event gatsby bulan 5 lepas zuera.

Emy Omar said...

sekurang-kurang dapat jugak kan zana..hehehe

ibuayahdamia said...

ayu hari tu pun lambat gak dapat...lepas cash out, 3 bulan lebih baru dapat...sabar lah yer..

*∽ IZAN ∽* said...

zanna.. samelaah kitaaa.. UV weekly > 1000 pun tak de BE gakkk.. dah ramai sangat blogger kottt.

sabarrr je la yekk.. kalau tak leh sabar dah subscribe le advert company lainn he he he

kakyong said...

zana,
kdg2 benda ni ikut giliran juga...
cuma zana kena menten bior rekod graf UV stabil.. kalo tgk kan uv tu tak konsisten.. ade hari sikit, ada hari shoot sampai 200...

akiratoriza said...

Salam...
ko dpt gak duit free fr nuffnag.. erm aku nih mmg takde la... belog ko picisan, belog aku lagi la tangga yg ke bp juta ntah...