Followers

Saturday, December 4, 2010

Minyak Naik harga lagi!

haisshhh...........naik lagi.! baru jer RON97 naik minggu lepas...nie..RON95 pun ikut jejak langkah. 


kata yang naik cuma RON97 and RON95 di teruskan pemberian subsidi....tp nie apa kes? mana subsidinyer......

lepas nie...sure harga makanan naik, harga barang runcit naik.....PERCAYALAH........yang tak naik2...gaji kakitangan awam........dah ler BONUS takde......harap duit bantuan ehsan rm500 tu......nak daftar anak sekolah pun ngam2 soi jerrr....tu baru nak masuk pra sekolah...belum masuk sekolah betul2 tu......alahai!....mana janji2 mu wahai PM...?


3 comments:

Emy Omar said...

huhuhu akak zana,duit RM500 tu utk guna beli baju & kasut sek Ez next year je lepas..tu belum beg & buku2+yuran lagi..tak masuk lagi yuran Erfan & Mia hujung thn lepas budak kecik berdua tu je dah makan seribu lebih..ni segala harga barang naik pulak..waa dasyat la kan..org anak ramai yang dah bersekolah lagi la terasa

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

hu...hu...nak wat camne makin naik ada la kan, gaji lagu tu gak...dugaan hidup namanya

sw33tdarling.com said...

tension kaan....? tp claim minyak kat company tak naik2 gak.. camno niiih?