Followers

Wednesday, January 19, 2011

Batrice Demam


@ home. Cuti coz' anak daraku demam hari nie. Btw...dari tengahari semalam kata nenek dia, badan tu dah dedar2....tp kuat lagi.....malam tadi start panas balik......

Pukul 3 am aku bangunkan dia coz' rasa panas sangat badan tu.......mandikan and biarkan dia tido ngan tak berbaju. Tu pun panas gark lagi lepas a few hours.

So...hari nie nak bawa dia pergi hospital. Nak ambil neb sekali coz' dah sebulan batuk tak baik2. and now demam plak. Ambil neb utk cairkan kahak dia.

maybe demam nak tukar tahun kot! he he he....oli cakap. Maybe jugakkan coz' beberapa hari jer lagi dia nak menginjak ke angka 4 tahun.

12 comments:

mama tisya said...

smoga batrice cpt baik

Zaidah said...

memang risau klu demam...semoga batrice cepat sembuh yer...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sian tgk muka batrice..
musim skrg hujan panas ramai lak yg demam..
moga cepat sembuh ye..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

get well soon batrice.. sian tengok muka anak2 kalau demam ni kan

☆ lieya latif ☆ said...

alahai cian batrice....dah tak seklah ari ni yeak...elok ar bawak pi spital zana.....


moga batrice cepat semboh yeak...risaukan anak tak sihat nie....ni skrang musim demam2 selsema ni zana.....risau dibuatnye

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

semoga batric cepat semnuh k, siannya dia baru je ari tu balqis demam...sekarnag ni memang musin la zana

.:mama dhia:. said...

moge batrice cepat sembuh.. demam nak besar la tu..

Jasfyra said...

cian batrice..tp kan zana, anak2 kalo p sekolah mmg senang kena demam tau.senang jangkit kot ek.apa2 pun harap batrice cpt2 sembuh k

rasp said...

memang skarang nie tengah musim demam, batul, selsema lah sis..
cian tgk dia gitu...
smoga batrice cepat2 sembuh...

Dee said...

moga dia cepat sihat..fifi pun baru baik demam..skrg flu pulak..musim ni..

[-suziey-] said...

ala sian batrice..get well soon batrice..kesian tgk muka dia ...xbermaya

Wati3qv3 said...

semoga cepat sembuh batrice.. demam nak semakin pandai