Followers

Tuesday, January 18, 2011

CIMB Click

penat memikirkan camne caranya aku nak tukar no phone maxis yang aku daftarkan dulu dengan no Digi baru aku nie.....susah nak buat transaction.......pastu, no maxis tu mmg dah tak active coz' aku dah tak guna...makanya....sumer urusan pembayaran online tak dpt aku nak buat....nak shopping online pun dah susah...hu hu hu.....

punya lah mengong coz' tak terfikir nak telefon customer services cimb bank dlm pada tu kan.....last2 tadi ntah camner terfikir...apsal ler aku tak call jer cimb bank tanya kan...kan ke senang terus dapat maklumat yg di perlukan...mengong sungguh lerrrrrr

Rupa-rupanya ke pergi @ ATM Machine...tukar kat situ.  Tak boleh tukar secara online...ha ha haa...
wokeh...petang nie gark aku gi cimb bank...tukar dari no. maxis aku ke no. Digi aku.....esok2 dah boleh buat pembayaran online.  he he he....

6 comments:

atty's said...

kty aritu ada buat tutoriak pasak nie..sbb kty pun tukor no jugak .

Dee said...

sama mcm maybank2u..kena tukar kt atm..harap dh selesai ye zana..

sw33tdarling said...

maybank pun sama!

akiratoriza said...

Salam...
aku lak tak bape berani la nak wat online banking nih, takut tersilap kang naya kat aku sendiri.. kui..kui..kui.. aku lbh rela g kat bank tok apa2 jek urusan.. ntah tak tau bila la nak terbukak hati aku ni..

LyNn HaMzAh said...

kak lynn pun baru tahu nie...dah bertahun juga kak lynn buat pembayaran guna cimbclicks nie...jadi kalau ada kes macam kau nie senang la kak lynn refer dgn cimb...

Jasfyra said...

hihi..aku pun tukar no aritu.xreti gak, tanya kawan2 depa pun ajar menda yg sama ;)