Followers

Monday, January 31, 2011

srooootttt sreeeeetttt....dah start dah....

srooottt sreetttttt.....
adoi lah.....hidung dah start tak berhenti2 membuat bunyi nya yang tersendiri nie....
penangan hujan dari sabtu petang sampai lah ke hari inie....
suara pun dah lain macam dah nie....jangan ler demam...nak jalan2 esok lusa nie...hu hu hu
dah 44x bersih tak sudah2 nie....


*** thanks for those yang tinggalkan comment pada entry aku yang sebelum nie....terharu coz' masih ramai yang prihatin dengan aku......sayang korang sumer...

Insya Allah...aku cuba jadi seteguh tembok cina.....setiap dugaan dari Allah adalah untuk menguji hambaNYA.


4 comments:

Dee said...

mkn ubat cepat2..and get well soon..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

jgn tggu lama2 baik p klinik cepat2...

zana, n3 ko kt bwh ni buat aku menangis pagi2... sebab tu aku x terkomen..aku faham apa yg ko rasa.. aku terasa pedihnya... hanya org mcm kite je yg faham bila kena camtu...

akiratoriza said...

aku sedang srot sret ni zana dr minggu lepas lg tak bek2 ntah boring dh dok ke sinki 24/7 utk buang bahan2 buangan..

sw33tdarling said...

get well soon..! tak abis2 lagi musim orang sakit...