Followers

Sunday, March 20, 2011

Breakfast pagi Ahad

pagi ahad yang heaven.............sebab apa heaven? sebab ada orang tukang buat breakfast..........jangan main2 oooo................my laling hubby turun padang buatkan breakfast untuk family kecik kami.......


kemain khusyuk hah!....tak pandang kiri kanan dah.........


tu dia...........breakfast kami pagi nie..........


homemade daging burger u! tak yah pakai daging burger ramly ke apa.........fresh2 gitewww.........
so.........breakfast kami pagi ini adalah home made burger by my laling hubby.!
sedapppppp.........................

7 comments:

Jasfyra said...

sesekali suami turun dapo n masak mmg sedap woo...cayalah papa batrice

yong ibu chem said...

Heheh teringat ko cite ari tu psl daging beger ni. Dasyat ah leh buat sendirik!

ZanaNordin said...

jasfyra - wallawei....kembang ler dia kalau dia bc komen korangnie

ZanaNordin said...

chem - ha haha....baru2 nie dia guna blender aku ko..jahanam.....la nie...mencincang balik dia...adeh!

Emy Omar said...

sekali sekala suami turun dapur..wah bestnya tang daging burger buat sendiri tu zana..respect kat Encik Suami mu

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

Wah seronok merasa air tangan suami.. Baru lah sesekali terasa dihargai...

Macamni hemlin boleh bisnes daging beger ni. Heheheh

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Rajinya hubby ko buat breakfast. terliur makcik nampak daging fresh tu.tambah black pepper sos sedapkan.