Followers

Thursday, April 21, 2011

Assalamualaikum..........

ewaaahhh.....Morning dear.  Nampaknya blog aku nie makin jarang berupdate lately kan. Sorry geng!....serius, memang a bit busy lately.....even boss takde sepanjang 2 minggu nie until minggu depan......tp aku nyer kerja kemain banyak lagi..nak2 tak lama lagi ada audit 5's....so, as secretary Zon....banyak kerja aku kena buat, kena pantau...adeh!.  Semalam......boss kecik suruh tolong buatkan blog 5's untuk Jabatan aku.......wah.....upgrade nampak.....he he he ...takpe...at least lepas nie, sapa2 yang nak cari rujukan about 5's boleh ler masuk blog 5's PSR yerk....tp aku belum create lagi nie....tengah cari idea....aku tolong create kan jer ...nanti akan ada urusetia yang update apa-apa aktiviti yang berjalan untuk 5's PSR..so, tunggu yerk...

ok...tu jer dulu untuk pagi nie yerk...

aku tengah cari idea camne nak karang kisah aku as anak FELDA plak lepas nie...bagi aku tarik nafass panjang sikit k


8 comments:

norhidana said...

pagi zana..

ptt lah kwn aku nih kejap senyap kejap ada, bz ngn 5s rupenyer... skrg nih mmg mana2 gomen bz beno ngn 5s nih kan...
nsb ofis aku dh lps audit dalaman, tp bln7 kang audit mpc lak...

Penjara said...
This comment has been removed by the author.
atty's said...

kty pun dua tiga menjak ni bz skit..

LyNn HaMzAh said...

wah busy sokmo yer zana...x per2...amek masa...

ieda said...

kerja kita nie dikk x pernah habis kan .. sebuk di opis .. balik umahsebuk kat umah lak .. tu zana anak sorang tuu .. ekekek tunggu tambah layie .. huwaaa leh jadi tarzan wanita mcm akak huhuhu

xcercise molut sokmooo :))

Cik Ina minat Do do Cheng said...

biasalah orang bekerja semuanya busy. akak pun cilok cilok masa tuk update.

rasp said...

bagus gak u buat blog 5s tu sis..
opis w'ouls baruuuu nak berjinak2 dgn 5s nie...
leh i blajar dari uols...

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

zana, ada weh tepung yg ko nak tu..nanti aku beli & kirim kt ko ye..nak bape bungkus?