Followers

Friday, May 20, 2011

BLOCK!

BLOG kena BLOCK
FB kena BLOCK

bosan tul arrrrrrrrrrrrrrr
sumer nak di BLOCK nyer.....

So, sorry ler korang yerk...
office hour mmg takkan nampak ler jejak aku kat blog korang buat masa sekarang...
FB tu insya allah  time rehat boleh.......
apa daaaaaaaa
camner ler kakitangan nak celik IT camnie.

12 comments:

MrS. F!zA said...

hahaha agknay dia tahu dah semua kkitgn dah celik IT..dh edban ngan blog & FB..tu yg dia block ..kekeke

Cik Wanie Ghani said...

alamak,
dah x syoklah kan kalau semuanya di BLOCK,
hurm....

~izan~ said...

sbb dah terlalu celik agaknya di block hehe..tp takpe..slow2 bw bila ada masa okeh!~ slmt bertugas n salam hujung minggu =D

atty's said...

alor..patutlah sunyi je skrg..takpe..ada masa nanti leh jalan blog kawan2 ye

Sidratul Muntaha said...

tak phm betul aku
huhhuh..
aku kat sini
boss yg cari guna fb,ym...

ieda said...

adehh sesak nafas mcm nie dikk .. kalau akak mati kutu lah wehhhh

huhuh sabar ye dikk .. ku tunggu kedatangan mu di mlm hari :))

akak jarang online mlm sbb kepenatan .. nak uruskan anak2 , rumah , kemas2 adehhh x tercakap lahh .. kat opis je leh BW sambil2 buat kerja .. kalau online mlm akak banyak buat entry utk auto publish :))

Maya Mayana said...

aku kalau fb tu boleh tahan lg..blog tu kalau lama2 tk bukak cam leh kena sawan..hehe..tp tu dah boleh tinggal2 kejap sebab la ni dah mula busy...

Nana said...

adeh kalau aku jadi ko zana mmg tension..itu la sumber hiburan time free2 kat opis
saba ek

rasp said...

leh mati kutu gini...
takpe i memahami...
slow & steady k....

KSWSK said...

opis wa block FB ngan YM..so kena la masuk twitter..

Lynn Hamzah said...

pernah jadi juga mcm tu kat pejabat kak lynn...geram jerk...

azian said...

zana...
heheheh...tak nak bg berblog mase kije gaknya...hehehe