Followers

Wednesday, May 18, 2011

Merajuk ker?


Perasan tak apa yang takde kat gambar kat atas nun! list follower takdeeee uol's.  hu hu hu hu......sedih nie.....sumer follower tarik diri dari jadi follower aku ker? merajuk ke semua follower tu...? ke blog nie dah tak best? .........sedihnyaaaaaa.......

ooooo...rupa2 nyer bukan aku sorang yang kena.....kengkawan yang lain pun kena yerk...blogger nie naper? mcm2 jadi dah nie....hari tu tak boleh nak sign in.....pastu langsung sumer comment and entry utk hari tersebut hilang...opss....entry ada...tp dok dlm draft...comment jer tak dpt di kesan.....sedih sudah...

Kali nie..follower plak yang hilang.......camno tu....takkan nak suruh follower sekalian follow blog kita balikk......! harap2 it happen for good k.......

to blogger...jgn arrr merajuk2...tak best ar camnie....nanti aku plak merajuk tak nak update blog..lagi ler haru.......en blogger...jgan majuk2 erkkk.........

8 comments:

puan nina said...

ooh..tu la pasal.dari malam tadi tgk follower tak kuar2..ingat blog sy je problem

sW33tdARLiNG said...

ha'ah... blogger punya members kosong jerkk... biol! jgn tetiba hilang plak semua list

Ciklinn said...

arghhh mmg menggugat keimanan kan besan.. aku nyer pun ilang besan tpai ni ado dah pulak huhuhuh.. takpe sat2 lagi kuar lah tu

Nana said...

sama la..
bengong la
arini nk msk ga
xleh follow hehe
padahal seme wajib follow

Sidratul Muntaha said...

blogspot tgh bengong
mencik arr aku tgk..
huuh...
nak bw blog baru pun mcm maleh sbb benda ni..
hadoyaii!!

rasp said...

aduhhhhh jgn hilang terus dah kan...

ibuayahdamia said...

betullah..jangan hilang terus sudahh...huhu

Cik Wanie Ghani said...

tuelah pasal,
geram gak nie,
huhuhuhu,
minggu majok kowt

:)